Betaling


Betaalmogelijkheden

Betalen bij Van Uffelen kan op de manier waarop het u het beste uitkomt. Door goede beveiliging hoef je, je zich geen zorgen te maken om de privacy van uw gegevens. Zo werken we onder andere met zogenaamde SSL certificaten. SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens en persoonlijke informatie. Hiermee wordt voorkomen dat informatie gestolen kan worden. Wel zo veilig!


Betalen op de webshop

Via de webshop kunt u op verschillende wijzen betalen:

• iDeal
• Credit Card (Visa / Mastercard)
• Achteraf, via Afterpay
• Bankoverschrijving vooraf


iDeal

Elke grote Nederlandse bank ondersteunt tegenwoordig iDeal. Veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving de betaling verrichten.


Credit Card

Betalen kan ook met Mastercard of Visa. Wij rekenen geen extra provisiekosten door.


Achteraf betalen met acceptgiro via AfterPay

Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via Afterpay? Dat kan! AfterPay voert voor Vanuffelenmode.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Vanuffelenmode.nl betalen met een digitale acceptgiro bij besteding vanaf € 30,- tot een bedrag van € 500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. De kosten voor deze mogelijkheid zijn €1.50 per bestelling.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Als u kiest voor de betaling met afterpay zal hier gevraagd worden door afterpay om je telefoonnummer en geboortedatum om de betaling te kunnen verifiëren.

Bankoverschrijving vooraf

Boek het orderbedrag over op NL28INGB0650417399 ten name van Vanuffelenmode.nl in Delft. Vermeld graag je ordernummer als betalingskenmerk. Let op: De verwerkingstijd van een bankoverschrijving kan tot 2 werkdagen duren. Na de verwerkte betaling gaan wij direct over tot verzending.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide