Overname Houtbrox

PERSBERICHT 

Delft, 15 juni 2016

‘Winkels gaan in nieuwe opzet goede toekomst tegemoet’ 
Vrijwel alle HoutBrox-filialen verder als Van Uffelen


Bijna alle twaalf HoutBrox-filialen die Van Uffelen Mode uit Delft vorige maand van Berden Mode en Wonen overnam, blijven onder de naam ‘Van Uffelen’ open. De afgelopen weken onderhandelde directeur Pieter Cox van Van Uffelen met de verhuurders van de panden om te bepalen welke winkels open zouden kunnen blijven.

De winkels in Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Deventer, Eindhoven, Goes, Helmond, Utrecht, Veenendaal en Waalwijk blijven open. Alleen de HoutBrox-vestiging in Hoofddorp gaat na een opheffingsuitverkoop dicht.

Directeur Cox van Van Uffelen Mode (met zestien filialen actief in Noord- en Zuid-Holland en Gelderland) is verheugd dat hij met vrijwel alle verhuurders tot een akkoord is gekomen. “Ik zie goede kansen voor de winkels”, aldus Cox. “Onze formules passen naadloos op elkaar”, zegt hij, “en in de nieuwe opzet kunnen we de dienstverlening aan onze klanten nog verder optimaliseren. Ik ben ervan overtuigd dat deze winkels onder de paraplu van Van Uffelen een goede toekomst tegemoet gaan.”

Eind deze maand start Van Uffelen een campagne om de naamsverandering te begeleiden en in de loop van augustus wordt de naam op de puien van de winkels veranderd in ‘Van Uffelen’.

Einde persbericht


Persbericht:

Delft, 27 mei 2016

‘Formules passen naadloos opelkaar’
Van Uffelen Modeneemttwaalf HoutBrox-winkels over


Van Uffelen Mode uit Delft neemt twaalf filialen van HoutBrox over van Berden Modeen Wonen. De komende twee weken onderhandelt directeur Pieter Cox van Van Uffelen met de verhuurders van de pandenom tebepalen welke winkels open kunnen blijven. “Maar het is mijn uitdrukkelijke bedoeling met zo veel mogelijk HoutBrox-filialen door te gaan”, aldus Cox.

Eerder deze maand nam Berden, dat vooral in Limburg actief is, samen met het Belgische Shopinvest zo’n twintig filialen van het failliete HoutBrox en Duthler over van de Brova Groep uit Schijndel. Berden kocht eveneens de winkels van Purdey, die buiten het faillissement waren gebleven. 

Directeur Cox van Van Uffelen (met zestien filialen actief in Noord-en Zuid-Holland en Gelderland) ziet goede kansen voor de HoutBrox-winkels die hij nu heeft overgenomen. “De formules van HoutBrox en Van Uffelen passen namelijk naadloos op elkaar”, zegt hij. “Bovendien is er door de schaalvergroting meer ruimte om te investeren in verbetering van de dienstverlening aan onze klanten”

Cox verwacht rond 15 juni uitsluitsel te kunnen geven over welke filialen van modeketen HoutBrox open zullen blijven.Daarna zullen de winkels onder de naam ‘Van Uffelen’ verdergaan.

Einde persbericht

Ook verschenen op:
Retailwatching.nl
FashionUntied


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide