PERSBERICHT

Delft, 21 september 2017

Van Uffelen neemt 4 Piet Zoomers-winkels over

De Van Uffelen Groep uit Delft heeft een koopovereenkomst getekend om per 1 oktober aanstaande 4 vestigingen van Piet Zoomers over te nemen. Het gaat om de winkels in Arnhem, Hengelo, Oldenzaal en Zwolle. Alle medewerkers, 30 in totaal, zullen per die datum in dienst treden bij Van Uffelen. De overige vestigingen van Piet Zoomers blijven gewoon onderdeel van Piet Zoomers.

Directeur Pieter Cox van de Van Uffelen Groep ziet goede kansen voor de Piet Zoomers-winkels die hij nu gaat overnemen. “Deze goed renderende winkels passen qua assortiment, oppervlakte en uitstraling perfect bij Van Uffelen”, zegt hij. “Bovendien is hun geografische ligging volledig aanvullend op de bestaande vestigingen van Van Uffelen”.

De komende weken zullen samen met Piet Zoomers en de betrokken medewerkers de nodige voorbereidingen getroffen worden, zodat op 1 oktober de overgang zo soepel mogelijk kan verlopen. Daarna gaan de winkels zo snel mogelijk onder de naam ‘Van Uffelen’ verder.

Voor de grote vaste klantenkring van deze vestigingen zal er weinig veranderen. De medewerkers blijven immers gewoon werkzaam in hun vaste winkel, het assortiment zal grotendeels hetzelfde blijven en de gespaarde punten, tegoed- en cadeaubonnen kunnen ook na 1 oktober gewoon in de betrokken vestigingen worden ingeleverd.

De Van Uffelen Groep is een zeer dynamisch en sterk groeiend modebedrijf, die winkels onder een aantal verschillende formules in Nederland exploiteert. In 42 vestigingen, waarvan 32 onder de naam ‘Van Uffelen’, zullen straks 450 medewerkers elke dag weer met veel plezier bezig zijn om haar klanten zo goed mogelijk te adviseren bij hun kledingkeuzes.

Einde persbericht

Ook verschenen op:
Telegraaf.nl
Fashionunited.nl
fd.nl
Nu.nl
gelderlander.nl
RTVoost.nl

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide