• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
CG Sascha
CG Sascha Vanaf € 129,95
CG K-AMF-Shane SV
CG K-AMF-Shane SV Vanaf € 249,95
Heren Kolbert
Heren Kolbert € 259,95
-30%
€ 181,97
Heren Kolbert
Heren Kolbert € 329,95
-30%
€ 230,97
Heren Kolbert
Heren Kolbert € 259,95
-30%
€ 181,97
CG K-AMF-Shane SV
CG K-AMF-Shane SV € 279,95
CG Sascha
CG Sascha Vanaf € 129,95
CG K-AMF-Shane SS
CG K-AMF-Shane SS € 249,95
CG K-AMF-Shane SS
CG K-AMF-Shane SS Vanaf € 249,95
K-AMF-Shane SS
K-AMF-Shane SS Vanaf € 259,95
meer kleuren
K-AMF-Shane SS
K-AMF-Shane SS Vanaf € 259,95
meer kleuren
Sascha
Sascha Vanaf € 109,95
meer kleuren

Carl Gross

Carl Gross heeft als merk een aantal basisprincipes, namelijk mannelijkheid, sympathie en eerlijkheid. Dat zijn volgens Carl Gross de waarden waar een man voor dient te staan en dat kan hij dan ook uitstralen in de kleding van Carl Gross. Dit zijn dan ook de merkwaarden van Carl Gross en dit wordt uitgedragen in de kleding. In een outfit van Carl Gross kun je als man zijnde deze waarden dan ook zeker consistent uitdragen.

De ontwerpen van Carl Gross zijn dan ook verzorgd en elegant maar toch ook casual genoeg om ook elke dag te kunnen dragen. Een beetje conventioneel met een vleugje klassiek maken dat de kleding van Carl Gross bij veel mannen goed zal aansluiten en passen bij hun levensstijl. De pakken van Carl Gross zijn dan ook altijd actueel en gaan met de tijd mee, maar kunnen ook best nog wel een andere keer worden gedragen. De broeken en de colberts sluiten naadloos bij elkaar aan maar zijn toch ook speels en goed te combineren met andere kledingstukken.

Fijne details en een uitstekende kwaliteit zorgen voor een uniek product dat altijd kan worden gedragen bij allerlei gelegenheden.

Beschikbaarheid

Carl Gross wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Delft, Hoofddorp, Zoetermeer, Arnhem, Zwolle, Assen Emmen, Winschoten, Vlaardingen, Enschede, Tilburg, Deventer, Veenendaal, Nijmegen, Hengelo, Gouda, Rijswijk, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Gorinchem, Hoogeveen, Sassenheim, Eindhoven, Utrecht, Leerdam, Appingedam, Veendam, Leerdam, Zwijndrecht, Oldenzaal, Klazienaveen en Ulvenhout.

Ook voor het merk Carl Gross geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren in de winkel hoort hier natuurlijk bij. 

Bestel Carl Gross, gratis verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Carl Gross collectie.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.