• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 55,99
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 65,99
Dames Jeans
Dames Jeans € 119,99
Dames Vest
Dames Vest € 119,99
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 79,99
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 55,99
Dames Shawl
Dames Shawl € 35,99
Dames Rok
Dames Rok € 85,99
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 55,99
Dames Blazer
Dames Blazer € 129,99
Dames Rok
Dames Rok € 89,99
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 65,99
Dames Blazer
Dames Blazer € 159,99
Dames T-Shirt
Dames T-Shirt € 75,99
Dames Blazer
Dames Blazer € 159,99
Dames Shawl
Dames Shawl € 35,99
Dames Jeans
Dames Jeans € 95,99
Dames Blouse
Dames Blouse € 95,99
Dames T-shirt
Dames T-shirt € 49,99
Dames Blazer
Dames Blazer € 159,99
Dames Blazer
Dames Blazer € 149,99

Frank Walder collectie


Frank Walder is een Duits merk, dat al meer dan 60 jaar een begrip is in de modewereld. Frank Walder werkt met verschillende thema's binnen een seizoen. Zo is er een ruime keus om uit de verschillende dessins en kleuren te kiezen.

Frank Walder is er voor de vrouwen die niet specifiek achter de modetrends aanlopen, maar juist voor de vrouwen die al hun eigen stijl hebben ontwikkelt. De kleding van Frank Walder heeft een exclusieve uitstraling, zo voelt u zich in deze kleding op en top vrouw.

De kleding van Frank Walder is geschitk voor iedere gelegenheid, zo is er kleding die geschikt is voor een chique diner, maar ook voor doordeweeks. De kwaliteit van de kleding van Frank Walder is uitstekend. 

Events

In het voor- en in het najaar heeft Frank Walder een mode event bij Van Uffelen Mode. Modellen komen dan de nieuwste trends aan uw showen. Deze dag wordt extra gezellig gemaakt door een hapje en een drankje. Bij aankoop van een Frank Walder artikel krijgt u op deze dag met de speciale uitnodiging een Give a Way cadeau. U krijgt deze uitnodiging als u vaste klant van één van onze klassieke merken bent en u vriend bent van Van Uffelen.

Beschikbaarheid


Van Uffelen beschikt over een groot assortiment aan verschillende maten. Zo kunnen ook mensen met een iets grotere maat bij ons terecht. Frank Walder wordt verkocht in de 36 t/m 52.

Het merk Frank Walder is te koop in de volgende Van Uffelen winkels: Delft, Zoetermeer, Tilburg, Eindhoven, Gorinchem, Rijswijk, Alphen a/d Rijn, Sassenheim, Meerssen, Nijmegen, Leerdam, Amersfoort, Waalwijk, Vlaardingen, Veenendaal, Zaltbommel en Gouda.

Gorinchem, Leerdam, Delft, Sassenheim, Rijswijk, Zoetermeer, Zaltbommel, Alphen aan de Rijn, Vlaardingen, Gouda, Zwijndrecht, Heemstede en Pijnacker. Vanaf volgend jaar kunt u ook bij de Van Uffelen winkels in Veenendaal, Apeldoorn en Waalwijk terecht voor de Frank Walder collectie.


Ook voor het merk Frank Walder geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Frank Walder collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.