• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Dames Jurk bridgettropical
Dames Jurk bridgettropical 50% korting op 2e artikel € 99,95
Dames Jurk selin
Dames Jurk selin 50% korting op 2e artikel € 79,95
Op zoek naar een jurk van Freebird? Freebird wordt verkocht in de volgende Van Uffelen winkels: Tilburg, Breda, Nijmegen, Zwolle, Enschede, Assen, Gorinchem, Delft, Leerdam, Hoofddorp. U kunt natuurlijk ook altijd online terecht voor Freebird, onze webshop is 24/7 beschikbaar voor u. Staat u in de winkel en is uw favoriet niet op voorraad? In de winkel kunt u eenvoudig bestellen via onze webzuil. U betaalt uw bestelling in de winkel en uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd, een ander adres naar keuze of een PostNL afhaalpunt. Voor zowel bestellingen via onze webzuil als via onze webshop geldt de Van Uffelen service: gratis bezorging binnen Nederland en gratis retourneren in de winkel binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. 

Bestel Freebird, gratis verzending, gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Freebird collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.