• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Dames Jas
Dames Jas 50% korting op 2e artikel € 209,99
Dames Jas
Dames Jas 50% korting op 2e artikel € 169,99
Dames Bodywarmer
Dames Bodywarmer 50% korting op 2e artikel € 159,99
Dames Jas
Dames Jas 50% korting op 2e artikel € 209,99
meer kleuren
Dames Mantel
Dames Mantel 50% korting op 2e artikel € 199,99
Dames Mantel
Dames Mantel 50% korting op 2e artikel € 219,99
Dames Mantel
Dames Mantel 50% korting op 2e artikel € 219,99
Dames Jas
Dames Jas 50% korting op 2e artikel € 159,99
meer kleuren
Dames Jas
Dames Jas 50% korting op 2e artikel € 159,99
meer kleuren

Fuchs & Schmitt

Fuchs & Schmitt is de modespecialist wanneer het aankomt op jassen en mantels. Jarenlange ervaring en expertise in de modewereld is natuurlijk iets waar Fuchs & Schmitt ten volle van profiteert. Een goede, functionele jas van Fuchs & Schmitt is een jas die lekker warm is, maar ook elegant is en met de tijd mee gaat. Hoge kwaliteit in de afwerking van de jas en een tijdloos design maken de jassen van Fuchs & Schmitt ontzettend draagbaar voor veel vrouwen met allerlei wensen. De vrouw die Fuchs & Schmitt draagt vindt het dan ook belangrijk om van het leven te genieten maar ook stijlvol voor de dag te komen.

Voor de Fuchs & Schmitt jassen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig eenden dons en veren, wat maakt dat de Fuchs & Schmitt jassen zowel heerlijk warm als toch ook heerlijk licht. Deze voering voor elke vrouw en elk figuur.

Het merk Fuchs & Schmitt is in 1967 opgericht in Duitsland. Tegenwoordig worden er per jaar 2 collecties afgeleverd door 4 designers, waar natuurlijk ook elk jaar weer veel liefde in gaat zitten.

De Fuchs & Schmitt jassen zijn ventilerend en toch ook stijlvol voor de hedendaagse vrouw.

Beschikbaarheid

Fuchs & Schmitt wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Delft, Sassenheim, Hoofddorp, Rijswijk en Zoetermeer.


Ook voor het merk Fuchs & Schmitt geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. Wanneer u op een doordeweekse dag besteld en het artikel op voorraad is wordt uw bestelling binnen 24 uur naar u verzonden.

Bestel Fuchs & Schmitt, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Fuchs & Schmitt collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.