• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Hugo Boss

Hugo Boss Mode is een luxe merk uit Duitsland, voor mannen en vrouwen. Het werd opgericht in 1924 door Hugo Boss en heeft zijn hoofdkantoor in de Duitse stad Metzingen. Tegenwoordig is Hugo Boss een groot bedrijf met bijna 14.000 werknemers wereldwijd. 
 

Hugo Boss mode

Hugo Boss man was in de jaren 60 van de vorige eeuw een van de eerste bedrijven die maatpakken maakten die gewoon zo konden worden aangeschaft zonder dat men hierop hoefde te wachten omdat de pakken nog gemaakt moesten worden. In de jaren 70 kwam het eerste pak op de markt dat ook echt de merknaam Boss droeg en in 1977 werd Hugo Boss een geregistreerd merk. In 1977 sponsorden zij Niki Lauda en later ook het Mclaren Racing.

Hugo Boss overhemden

Tegenwoordig is Hugo Boss vooral een heel bereikbaar merk voor iedereen die er graag goed en stijlvol wil uitzien. Dat kan gelukkig erg goed bij Hugo Boss. Zij hebben dan ook verschillende lijnen om iedereen te kunnen bedienen, zo is er de Boss lijn, maar bijvoorbeeld ook de lijnen van Orange, Green en Black. Hiermee is het dus voor iedereen heel goed mogelijk om goed bediend te worden en de juiste outfit voor de juiste gelegenheid te kunnen vinden bij Hugo Boss. Denk hierbij aan de altijd goed te combineren Hugo Boss overhemden of een sportievere Hugo Boss polo’s waarmee je op casual chique kunt gaan afhankelijk van hoe men de kleding combineert! Hugo Boss mode biedt het allemaal. Door de verschillende Hugo Boss mode lijnen is er voor een ieder iets wil te vinden waardoor je bij Hugo Boss en bij Van Uffelen zeer zeker goed zal kunnen slagen! 
 

Beschikbaarheid

Hugo Boss wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Hoofddorp, Delft, Rijswijk en Zoetermeer.

Ook voor het merk Hugo Boss geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij.Bestel Hugo Boss, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Hugo Boss collectie.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.