• Banner
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Nour sweater WC
Nour sweater WC € 49,95
-50%
€ 24,98
meer kleuren
Nour sweater WC
Nour sweater WC € 49,95
-50%
€ 24,98
meer kleuren
Joshua hoody WC
Joshua hoody WC € 59,95
-50%
€ 29,98

Geloven in de kracht van kinderen - zowel voor Vingino als voor War Child is dit een ontzettend belangrijk gegeven. Je samen inzetten voor de toekomst van kinderen over de hele wereld; dat is ons streven! Om dit gegeven kracht bij te zetten, zijn Vingino en War Child een samenwerking aangegaan! De opbrengst van de Vingino X War Child collectie gaat naar programma's in wel 14 landen. Deze programma zijn opgezet voor psychosociale steun, steun en onderwijs. 
 
De Vingino X War Child collectie bestaat uit diverse kledingstukken, zoals sweaters, t-shirts en jeans. Je kunt de kledingstukken direct herkennen aan de slogans, kaders en kenmerkende War Child kleuren. Elk kledingstuk uit de collectie is vernoemd naar een kind met zijn of haar eigen verhaal. Op het label in het kledingstuk staat het verhaal van het betreffende kind uitgeschreven. Zo zijn de sweaters voor meiden vernoemd naar de Libanese Nour, 12 jaar oud. Nour vertelt; 'Bij War Child heb ik geleerd voor mezelf op te komen, anderen te vertrouwen en nieuwe vrienden te maken'. 
 
Zo krijgen ook Nederlandse kinderen de kans om via deze collectie kinderen te leren van hun eigen leeftijdgenoten in conflictgebieden. De kleding is bovendien gemaakt van organische katoen – zo help je de wereld verder voor de volgende generatie. 

War Child – en Vingino – vinden dat alle kinderen recht hebben op een veilig thuis. Een plek om lekker te kunnen spelen, dansen en zichzelf te zijn. Waar je naar school kunt om te leren schrijven, lezen en rekenen. Je veilig en zeker voelen – dat is ook voor Vingino erg belangrijk en met deze collectie wil Vingino dit graag uitdragen!
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.