Internetfraude

Graag willen wij u erop attenderen dat onze naam momenteel wordt misbruikt op diverse malafide websites. Op een aantal websites lijkt het alsof er kleding die daar wordt verkocht bij Van Uffelen vandaan komt, dit is echter niet het geval. Indien u op één van deze websites bestelt, ontvangt u geen of namaak kleding, vaak vanuit China. De levertijd is hierdoor ook (veel) langer dan die van ons. Enkele van deze websites zijn:

- www.kraamcadeauenzo.nl

- www.heartcover.nl

- www.rijschoolzoema.nl

- www.kidzcloset.nl

- www.valentijnskaartenmaken.nl

- www.mobowski.nl

- www.kidzcloset.nl

Een aantal dingen waar u in elk geval op moet letten zijn de volgende:
- Werkt de website die u bezoekt vanaf een beveiligde verbinding? 
- 'Kloppen' de prijzen met de prijs die het artikel eigenlijk zou moeten zijn? Wanneer de prijs extreem laag, kan dit hoogstwaarschijnlijk niet echt zijn. 

Wij hebben hiervan melding gemaakt bij de politie. Mocht u toch al opgelicht zijn, vragen wij u om hiervan aangifte te doen bij de politie.


Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Mocht u twijfelen over uw bestelling kunt u altijd via de e-mail (klantenservice@vanuffelenmode.nl) of telefonisch contact met ons opnemen.≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.