Hoe kan ik een artikel retour sturen?

Bij uw bestelling heeft u een retourformulier ontvangen. Hierop kunt u aangeven welk artikel(len) u retour wilt sturen en wat de reden hiervoor is. Voeg het formulier bij de retourzending. 

Het pakketje kunt u terugsturen naar ons antwoordnummer, maak hiervoor gebruik van de bijgevoegde retoursticker. Zit deze retoursticker niet bijgevoegd? Klik dan hier om het antwoordnummer terug te vinden.

Wij raden aan om het pakketje af te leveren bij een PostNL punt, hier krijgt u namelijk een bon ter bevestiging van het versturen.  
Bewaar deze bon goed, dit is gelijk het garantiebewijs van het pakket. Bewaar deze bon tot u het geld terug heeft ontvangen op uw rekening. Let op, het pakket retour sturen via een antwoordnummer kan langer dan gebruikelijk duren.

Natuurlijk kunt u ook het artikel retour afgeven in één van onze winkels. U zult in de winkel een ondertekende kopie van de factuur mee krijgen. Dit is tevens uw garantiebewijs, bewaar deze dus goed tot dat het geld retour is gestort op uw rekening. In verband met onze interne vracht kan het tot een maximum van 5 werkdagen duren voordat het artikel bij ons in het magazijn is.
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.