• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Fana pants
Fana pants € 79,95

Nik & Nik


Nik & Nik
werd in 2015 opgericht door Nikkie Plessen. Zij had toen reeds haar eigen lijn ‘Nikkie’ en met het merk ‘Nik & Nik’ is daar een lijn voor kinderen bijgekomen.

Nik & Nik

Nik en Nik is een merk dat zich richt op vrijgevochten jongens en meisjes die nieuwsgierig zijn en een duidelijke eigenlijk smaak hebben. Nik & Nik kleding is daarmee dan ook bij uitstek geschikt voor jouw eigenzinnige jongen of meisjes, die graag zijn of haar eigen stempel drukken op hun outfit en de manier waarop zij zich uitdragen naar de buitenwereld. Want, gewoon is ook maar gewoon toch?

Nik en Nik kleding

Lekker ’s ochtends zelf kijken wat je aan wil doen, dat is wat kinderen willen. En bij Nik & Nik weten ze waar dat over gaat; bij Nik en Nik heeft men dan ook voldoende ervaring met kids die hun eigen willetje hebben en dit dan willen uitdragen in hun kleding en eigen stijl. Nikkie Plessen heeft zich voor Nik & Nik ook laten inspireren door haar eigen dochter en zo weet zij dan ook heel goed wat kinderen wel of niet willen!

De collectie van Nik en Nik is eindeloos te combineren onderling, met zowel meer casual stuks als wat nettere kleding. Nik en Nik verkooppunten spelen hier dan ook op in door de collectie mooi uit te hangen. Zo krijg je ook direct dat extra luxe gevoel. Nik en Nik weet gelukkig dan ook heel goed dat een kriebeltrui uiteindelijk achter in de kast zal belanden en dat een broek veel fijner is wanneer je er ook gewoon een koprol in kunt maken.

Nik en Nik winkel

Onze Nik en Nike verkooppunten zitten in: Gorinchem, Leerdam, Rijswijk, Utrecht en Nijmegen. Ook online kun je natuurlijk terecht voor Nik & Nik en ook voor Nik en Nik geldt gratis bezorging en gratis retourneren.


Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu onze Nik & Nik collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.