Maatschappelijk ondernemen

Bij Van Uffelen Mode proberen we natuurlijk ook ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Van Uffelen heeft in de afgelopen jaren diverse initiatieven en samenwerkingen ontplooid en wil dit zeker in de komende jaren verder blijven ontwikkelen. 

Wereld Natuur Fonds

Het WNF gelooft dat de natuur niet tegenover de mens staat, maar dat we samen één zijn. De natuur beschermen is belangrijk en een doel waarvoor de WNF zich al jaren inzet. Voor Van Uffelen Mode is het ook belangrijk om zich in te zetten voor de natuur, we hebben ten slotte maar één planeet! 

Van Uffelen Mode biedt in haar winkels een speciaal voor Van Uffelen Mode ontwikkelde tas aan. Deze mooie shopper kan tweezijdig worden gedragen met aan de ene kant een toekan en aan de andere kant een olifant. Voor deze mooie tas betaalt u 1,50 euro en hiermee heeft u een mooie maar vooral ook bewuste aankoop waar u lang plezier van zult hebben. De opbrengst van de tas gaat volledig naar het WNF. 

Rotterdamsche Confituur

 De Rotterdamsche Confituur is opgericht in 2012 in Rotterdam Zuid. Bij Rotterdamsche Confituur   gelooft men dat commercie en sociaal bewustzijn prima samen kunnen gaan. Een goed product,   gemaakt met liefde door jongeren met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Bij   Rotterdamsche Confituur wordt de jongeren die er werken ook de mogelijkheid geboden om een   certificaat te behalen. Met dit certificaat hebben de jongeren een tastbaar bewijs van hun vaardigheden   en hiermee kunnen zij ook hun kans vergroten op een andere stage of misschien zelfs een echte baan! 


 Van Uffelen ondersteunt Rotterdamsche Confituur door het afnemen van relatiegeschenken. Een   relatiegeschenk van de Rotterdamsche Confituur is een geschenk met betekenis. Door producten af te   nemen bij Rotterdamsche Confituur worden zij namelijk direct ondersteunt en kunnen meer jongeren   van een gezellige en leerzame stage worden voorzien. Zo hebben de collega’s bij Van Uffelen genoten   van een heerlijk paaspakket volledig verzorgd door Rotterdamsche Confituur. Dat is nog eens   verantwoord genieten!
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.