Personal Shopping

Onze winkels zijn weer geopend! De gezondheid van onze collega's en die van u als klant zijnde, gaat bij ons voor alles. Dat heeft natuurlijk wel tot gevolg dat we op dit moment niet kunnen werken zoals we normaal doen, maar we doen uiteraard ons uiterste best om u alsnog de service te bieden dat u van ons bent. Daarom kunt u alsnog een afspraak maken voor personal shopping buiten de huidige openingstijden. 

Op afspraak shoppen in de winkel: 
Bestellen kan uiteraard 24/7 via onze webshop, maar we willen u graag de mogelijkheid bieden om in de winkel te komen shoppen. U kunt contact opnemen om te komen winkelen op afspraak. Zo kunt u, indien gewenst, toch bij ons terecht. Onze vakkundige verkopers denken zoals altijd graag met u mee voor een leuke outfit – of twee. We heten u graag alsnog graag welkom in onze winkels, maar doen dat gezien de omstandigheden graag één op één. Zo hebben we natuurlijk ook alle tijd voor u, want service en een persoonlijke touch blijven ook deze tijden het allerbelangrijkst voor ons.
Om de afspraak zo plezierig en veilig mogelijk te laten verlopen, willen we u graag vragen om het volgende in acht te nemen als u bij ons langskomt:

Voorwaarden personal shopping
1. Van Uffelen hanteert ten alle tijd de richtlijnen en adviezen zoals opgesteld door het RIVM aangaande persoonlijk contact
2. Bij binnenkomt vragen wij u uw handen te wassen
3. De koffie zoals u van ons gewend bent, krijgt u in wegwerp servies geserveerd
4. Van Uffelen neemt de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht. Hierdoor kunnen wij helaas niet fysiek helpen met kleding aantrekken. Ook afspelden van kleding is hierdoor helaas niet mogelijk.
5. Graag verzoeken wij u alleen of met maximaal twee persoon te komen
6. Betalingen kunnen alleen gedaan worden met pin
7. Eerder ingediend coupeusewerk kan met in acht neming van de richtlijnen van RIVM worden afgehaald


Voor een afspraak mailt u onderstaande gegevens naar klantenservice@vanuffelenmode.nl. 
  1. Voor- en achternaam
  2. E-mailadres
  3. Telefoonnummer
  4. Voorkeurswinkel
  5. Voorkeursdag

Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op om de afspraak te bevestigen c.q. af te stemmen. We kijken uit naar uw komst! ≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.