• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Scotch Shrunk collectie

Scotch Shrunk is onderdeel van Scotch & Soda. Scotch Shrunk is de jongens kinderkledinglijn van het volwassen Scotch en Soda. Scotch is een Nederlands merk.

Scotch & Soda

Scotch & Soda is sinds 1985 een merk. Scotch & Soda is een mannen kleding lijn. Scotch maakt unieke kleding, die voor iedereen draagbaar is. Geïnspireerd door de straat stijl vanuit onder andere Amerika en Italië ontwikkelt Scotch & Soda zijn collecties. Sinds 2001 is het merk een nieuwe weg ingeslagen. In 2008 werd het merk Scotch Shrunk toegevoegd. Scotch Shrunk is de gekrompen versie van de volwassen mannenlijn, Scotch & Soda.

Naast deze twee lijnen voor jongens, zijn er ook twee kledinglijnen voor de dames. Maison Scotch voor de volwassen vrouw en Scotch R'Belle voor de jonge meiden in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Maison Scotch is in 2010 aan het merk toegevoegd en Scotch R'Belle een jaar later, in 2011.

Toen in 2008 Scotch Shrunk toegevoegd werd, was het uniek wat Scotch & Soda deed. Geen ander merk, liet de heren collectie krimpen voor de kinderen. Tegenwoordig is Scotch Shrunk niet meer weg te denken uit de collectie. Scotch Shrunk maakt veel gebruik van prints en kleur. Ieder seizoen komt Scotch Shrunk weer met een nieuwe unieke collectie gebaseerd op de stijl van straat uit verschillende landen. Naast de gewone collectie komt Scotch ieder seizoen met een nieuwe denim collectie, genaamt: Amsterdams Blauw. Voor alle 4 de merken wordt deze collectie geleverd, zo ook voor Scotch Shrunk.

Beschikbaarheid

Scotch Shrunk is verkrijgbaar in de winkels Gorinchem en Leerdam in de maten 104 t/m 176.

Ook voor het merk Scotch Shrunk geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Scotch Shrunk collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.