• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Tenson

In 1951 is het merk Tenson opgericht in Zweden door Paul Rydholm. De functionaliteit staat bij het merk Tenson centraal. De eerste collectie die werd uitgebracht was een zwemkleding collectie. De zwemkleding van Tenson was erg succesvol, ze brachten meerdere collecties uit. In de jaren 60 ging Paul samen met zijn zus het merk promoten in andere landen als zweden. De eerste buitenlandse landen die het merk aankochten waren Engeland, Duitsland en Zwitserland. 

Paul wou liever terug naar de natuur, naar de manier hoe het eigenlijk bedoeld was. Zo is het idee om outdoor kleding te produceren eigenlijk ontstaan. De eerste collectie die werd uitgebracht was genaamd: 'Nature Man'. Het idee erachter was dat je niet zonder deze jas kon, als je wil zou je er kunnen slapen en ze bevatte veel zakken om spullen in mee te nemen. Uit dit idee is de slogan van Tenson ontstaan; 'A way of living, Why?'

Het bedrijf Tenson heeft zich voortgezet. Het merk Tenson is bedoeld voor mensen die goede outdoor spullen willen, kleding met een hoge functionaliteit en dat comfortabel moet zitten.

De ambitie van Tenson is om één van de grootste merken te worden in de Outdoor, Ski en jassen voor op zee met de meeste sportieve look. Fashion in combinatie met de functionaliteit, zo wil Tenson dat je het merk herkend.

Beschikbaarheid

Van Uffelen Mode verkoopt verschillende modellen heren- en damesjassen van het merk Tenson. De Tenson jacks worden in iedere Van Uffelen winkel verkocht.

Ook voor het merk Tenson geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren in de winkel horen hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en gratis retour in de winkel. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Tenson collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.