Aalsmeer

≪ terug

Adresgegevens

Van Cleeffkade 1
1431 BA Aalsmeer
Tel. 0297-360950
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0297-360950 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Aalsmeer

Van Uffelen Aalsmeer is gevestigd aan de Van Cleeffkade, een sfeervolle en gezellig winkelstraat in hartje Aalsmeer waar u terecht kunt voor al uw boodschappen, maar niet in de laatste natuurlijk Van Uffelen Aalsmeer vindt. Veel straten in het centrum van Aalsmeer zijn autoluw, dus dat is extra prettig winkelen. U kunt uw auto dan ook prima op loopafstand kwijt in Aalsmeer. Met het openbaar vervoer is ook een goede optie, er rijden veel bussen om uw naar uw bestemming te brengen. DE fiets is natuurlijk ook altijd goede optie wanneer u langskomt bij Van Uffelen Aalsmeer. Wanneer u afstapt, staan wij klaar met een glimlach, een goed advies en een lekker kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Aalsmeer

Dames kunnen goed slagen in onze winkel in Aalsmeer, een kledingwinkel vol prachtige merken. Voor de klassieke vrouw verkopen we merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax: mooie merken waarmee u altijd goed voor de dag komt en welke stijlvol maar toch ook modieus zijn. Ook verkopen we de mooiste jurkjes van K-Design en Smashed Lemon in allerlei mooie kleurtjes met een slank silhouet en een geweldige pasvorm. Ook altijd goed zijn de mooie basics van Opus, stijlvolle basics maar wel aangepast aan de tijd van nu. Geisha is ook sinds jaar en dag een zeer populair merk en dat is niet voor niets

Herenmode bij Van Uffelen Aalsmeer

Ook de heren kunnen we in het nieuw steken! Met mooie klassieke merken als Brax en Meyer vindt u altijd de juiste jeans en helemaal naar uw wens. Een fijne jas van Tenson en een fijne polo van State of Art maken uw outfit helemaal af. We verkopen ook merken als Lerros, PME Legend en Vanguard. Liever een iets formelere look? We verkopen ook overhemden van het merk Ledub in veel soorten en maten.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Aalsmeer kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.