Emmen

≪ terug

Adresgegevens

Picassopassage 41
7811 DN Emmen
Tel. 0591-659320
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 10:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0591-659320 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Emmen

Van Uffelen Emmen is gevestigd aan de Picassopassage 41, in het sfeervolle en gezellige winkelcentrum de Weiert in Emmen, Drenthe. Naast Van Uffelen Emmen vindt u hier ook nog andere winkels en veel horeca gelegenheden. Ideaal voor een gezellige middag met winkelen en misschien nog wel een lekker hapje en drankje. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en dus ook naar onze kledingwinkel in Emmen. U kunt met het openbaar vervoer komen, er zijn diverse bushaltes in de buurt van het stadscentrum vanwaar u dan binnen loopafstand zit van Van Uffelen Emmen. U kunt uiteraard ook met de auto komen en deze op diverse plekken parkeren. Hoe u ook komt, we heten u graag welkom in onze winkel met een goede kop koffie en een nog beter advies. Onze winkel in Emmen is rolstoelvriendelijk en u kunt gebruik maken van onze lift om zich te begeven op de verschillende afdelingen. 

Damesmode bij Van Uffelen Emmen

Voor alle dames hebben we iets naar smaak. Voor de klassieke dame hebben we mooie merken zoals Betty Barclay, Brax, Gerry Weber en Taifun. Deze merken staan al jaren voor een constante kwaliteit maar zijn daarbij ook eigentijds en modieus. Ook voor constante kwaliteit met een modieuze twist kiest u zeker voor merken zoals Expresso, Marc ‘O Polo en Opus. Voor een mooie jurk kunt u goed terecht bij Smashed Lemon of bij Geisha, al vindt u ook daar genoeg anders moois.

Herenmode bij Van Uffelen Emmen

Ook de heren kunnen bij ons prima terecht voor een nieuwe outfit met alles erop en eraan. Een mooie broek vindt u bij de merken Brax en Meyer, mooie klassieke broeken met een moderne twist. Liever een spijkerbroek? We verkopen ook de merken van Just Brands, zoals PME, Vanguard en Cast Iron. Voor de modieuze heren hebben we ook merken als Tommy Hilfiger, A fish named Fred en Scotch & Soda. Maak uw outfit helemaal af met een mooi paar schoenen van merken zoals Tommy Hilfiger Footwear, Van Lier, Rehab en Van Bommel. 


Maatregelen rondom COVID-19
Vanaf dinsdag 14 april bent u van harte welkom in onze winkel in Emmen. Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Wij hebben daarom tijdens de (tijdelijke) sluiting van onze winkels achter de schermen hard gewerkt om veilig winkelen mogelijk te maken. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Emmen kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.