Winschoten

≪ terug

Adresgegevens

Langestraat 45-47
9671 PB Winschoten
Tel. 0597-412458
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak . Bel ons op 0597-412458 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Winschoten

Van Uffelen Winschoten is gevestigd aan de Langestraat 45-47, in het rustieke en altijd gezellige stadscentrum van Winschoten, Groningen. Naast onze Van Uffelen Winschoten winkel vindt u er ook andere leuke winkels en veel horeca. Des te meer reden om eens gezellig onze kant uit te komen toch? U zult zich zeker vermaken, want uw bezoek aan onze kledingwinkel in Winschoten kan dus ook uitstekend worden gecombineerd met bijvoorbeeld een hapje en een drankje. U kunt onze winkel op meerdere manieren bereiken. Met het openbaar vervoer is het 10 minuten lopen naar onze winkels en mocht u liever met de auto komen dan kunt u deze op meerdere parkeergelegenheden in de stad kwijt. Achter de winkel liggen bijvoorbeeld zo'n 60 winkels  In de winkel staan we natuurlijk voor u klaar met een goed advies, dat vooral ook eerlijk en eigentijds is. En vergeet natuurlijk ook niet dat lekkere kopje koffie waarmee we u welkom heten.

Damesmode bij Van Uffelen Winschoten

Voor iedere dame verkopen we iets wils in de winkel. In onze kledingwinkel in Winschoten vindt u bijvoorbeeld mooie klassieke merken zoals Gerry Weber, Brax en Betty Barclay. Met deze merken zit u altijd goed als het kwaliteit is waar u naar op zoek bent, maar wel met een moderne twist. Ook de moderne dames kunnen bij ons goed slagen met een mooie shaping jeans van Levi’s of een mooie top van Marc ‘o Polo. Ook de kleding van Expresso doet het al jaren goed bij veel dames: altijd modieus maar toch ook vertrouwd wanneer het aankomt op kwaliteit en het onderling kunnen combineren van de thema’s die zij elk seizoen uitbrengen.

Herenmode bij Van Uffelen Winschoten

Ook de heren worden helemaal in het nieuw gestoken bij Van Uffelen Winschoten. Een broek van PME of Vanguard, een polo van Tommy Hilfiger, een jas van Tenson en om het af te maken prachtige schoenen van merken zoals Van Lier, Rehab en Van Bommel. Binnen de uitgebreide lijn van State of Art kunt u altijd wel iets naar uw smaak vinden en voor wie graag wat formeler voor de dag komt is Boss Casual ook altijd een goede keuze. 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm. 


Bij onze winkel in Winschoten kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.