Veendam

≪ terug

Adresgegevens

Kerkstraat 12-14
9641 AR Veendam
Tel. 0598612121
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:30 17:00

Van Uffelen Veendam

Van Uffelen Veendam is gevestigd aan de Kerkstraat 12-14, aan een gezellige en drukke winkelstraat in het stadscentrum van Veendam. In het centrum van Veendam zijn er behalve Van Uffelen Veendam ook veel andere winkels te vinden en ook is er veel horeca aanwezig. Het ideale recept om een winkeltje kleding winkelen bij onze kledingwinkel in Veendam te combineren met een gezellig middagje weg en een lekker hapje en drankje. Er zijn meerdere manieren om het stadscentrum van Veendam en onze winkel te bereiken. Zo kunt u met het openbaar vervoer komen: vanaf het station is het maar een klein stukje lopen naar onze winkel. Ook met de auto bent u van harte welkom: er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om uw auto kwijt te kunnen en dat kan veelal ook nog eens gratis! Wanneer u dan bij onze winkel bent aangekomen, staan wij uiteraard voor u klaar met een goede kop koffie en natuurlijk een goed en eerlijk advies, zodat u tevreden en helemaal in het nieuw naar huis gaat!

Damesmode bij Van Uffelen Veendam

Voor de dames is er in onze kledingwinkel in Veendam meer dan genoeg, ongeacht wat verder uw smaak is. Kleedt u zich graag stijlvol en iets klassieker? Met de merken Gerry Weber, Betty Barclay en Brax wordt u op uw wenken gediend. Deze merken hebben een constante kwaliteit maar verliezen daarbij niet de hedendaagse mode uit het oog. Ook bij Expresso kunnen veel dames hun hart ophalen. Expresso brengt elk seizoen meerdere thema’s uit die binnen dit thema eenvoudig te combineren zijn: zo wordt een mooie outfit samenstellen wel heel leuk en simpel!

Herenmode bij Van Uffelen Veendam

Ook de heren kunnen prima terecht in onze kledingwinkel in Veendam. Mooie, klassieke broeken vindt u bij merken zoals Brax en Meyer en voor een stoere spijkerbroek kijkt u zeker eens bij PME en Vanguard. Mooie overhemden voor uw werk of uw vrije tijd vindt u bij Ledub. Maak uw outfit af met een paar mooie schoenen, bijvoorbeeld van het merk Rehab.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Veendam kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.