Ulvenhout

≪ terug

Adresgegevens

Dorpstraat 68
4851 CN Ulvenhout
Tel. 076-5654202
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 076-5654202 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Ulvenhout

Van Uffelen Ulvenhout is gevestigd aan de sfeervolle Dorpsstraat aan nummer 68. Het dorpse karakter maken deze winkelstraat een gezellige optie waarbij men niet alleen kan slagen voor een nieuwe outfit maar ook voor een lekker hapje eten of een gezellig drankje. Ideaal voor een gezellige middag, maar komt u alleen voor Van Uffelen, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Parkeren kan eenvoudig en voordelig in een van de omliggende parkeergarages en de fiets kan gratis en bewaakt worden weggezet. Reden te meer dus om gezellig naar onze kledingwinkel in Ulvenhout te komen! Hier staan onze collega’s altijd voor u klaar met een goed advies en een lekker kopje koffie, klaar om u helemaal in het nieuw te steken.

Damesmode bij Van Uffelen Ulvenhout

De dames hebben meer dan genoeg keuze bij Van Uffelen Ulvenhout. In onze mooie kledingwinkel in Ulvenhout verkopen wij merken zoals Betty Barclay en Brax, mooie klassieke merken die garant staan voor kwaliteit maar toch ook elk seizoen een vernieuwende collectie uit brengen. Datzelfde geldt ook zeker voor Expresso, minder klassiek maar wel constante kwaliteit én vernieuwing. Voor een moderne en modieuze look hebben we merken zoals Marc ‘O Polo, Opus, Tommy Hilfiger en de mooie shaping jeans en t-shirts van Levi’s. Kortom voor elke dame mogelijkheden om zich in het nieuw te steken.

Herenmode bij Van Uffelen Ulvenhout

Ook de heren hebben meer dan voldoende keuze bij Van Uffelen Ulvenhout. We hebben een ruime selectie aan merken voor heren, zoals Brax. Brax staat sinds jaar en dag garant voor de beste kwaliteit spijkerbroeken in veel verschillende pasvorm. Onze collega’s kunnen u uiteraard helpen bij het uitkiezen van de juiste pasvorm voor u! Ook de merken PME en Vanguard zijn al jaren zeer populair wanneer er gekozen moet worden voor een nieuwe spijkerbroek. 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.Gratis parkeren!
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.