Emmer-Compascuum (Schomaker Mannenmode)

≪ terug

Adresgegevens

Oosterdiep Westzijde 1
7881GK Emmen
Tel.
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Wij ontvangen u graag met of zonder afspraak: het maken van een afspraak is niet nodig. Mocht u verzekerd willen zijn van uw bezoek op een bepaald tijdstip, is het maken van een private shopping afspraak bij ons nog steeds mogelijk. Met Pinksteren zijn wij gesloten.

23 februari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 23 februari 2021 zijn een aantal versoepelingen op de geldende maatregelen en lockdown afgekondigd. Zo mogen niet-essentiële weer klanten ontvangen op afspraak. Dit geldt ook voor Van Uffelen en we hopen u dan ook gauw weer te mogen verwelkomen in de winkel! Hoewel het natuurlijk gekke tijden zijn, zijn wij erg blij dat we u in elk geval weer een stukje van de Van Uffelen service kunnen bieden en u weer in de winkel mogen hebben.

Uiteraard blijft onze webshop gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Over ons

U kunt contact met ons opnemen voor Winkelen op afspraak. Bel ons op Schomaker Mannenmode staat al jaren voor u klaar. Bij ons kunt u sportieve, trendy en klassieke mannenmode vinden. Wij hebben een ruim assortiment in extra grote maten. Wij verkopen kleding oplopend tot zes keer XL, halswijdte 54 of maat 68. U kunt bij ons terecht voor vrijetijdskleding, bedrijfskleding, maatpakken en schoenen. Onze medewerk(st)ers staan voor u klaar en helpen u bij het zoeken naar uw ideale outfit. Wij geven u graag persoonlijk stijladvies!
 
Wij verkopen onder andere Gardeur, Cast Iron, Vanguard, PME Legend, Meyer, State of Art, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Profuomo, Michaelis, Van Gils, R2, Rehab en Ledûb. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Emmer-Compascuum om onze collecties te bekijken.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.