Alphen a/d Rijn

≪ terug

Adresgegevens

P. Doelmanstraat 20
2406 AE ALPHEN A.D. RIJN
Tel. 0172-472298
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0172-472298 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Alpen aan den Rijn

Onze Van Uffelen winkel in Alphen aan den Rijn bevindt zich aan de Pieter Doelmanstraat, een gezellige en drukke winkelstraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. Als u met de auto naar onze winkel komt, kunt u gebruik maken van verschillende parkeergelegenheden, allemaal op loopafstand van de winkel. Met het openbaar vervoer is de winkel ook goed bereikbaar en natuurlijk bent u ook van harte welkom wanneer u sportief bent of dichtbij woont en met de fiets komt. In de winkel staan we graag voor u klaar met een glimlach en een goed en eerlijk advies. Dit alles natuurlijk onder het genot van een goede kop koffie. Onze winkel is rolstoelvriendelijk en u kunt dan ook gebruikmaken van een lift. 

Damesmode bij Van Uffelen Alphen aan den Rijn

In onze kledingwinkel in Alphen aan de n Rijn hebben we een mooie en ruime selectie aan merken voor dames. Voor de klassieke dames hebben we bijvoorbeeld Betty Barclay, Taifun en Gerry Weber. Dit zijn allemaal merken die garant staan voor een constante kwaliteit, maar daarbij niet het huidige modebeeld uit het oog verliezen. Dat is dus goed voor de dag komen in mooie vlotte kleding zonder in te boeten op kwaliteit. Het merk Expresso is zeer geschikt voor de moderne vrouw die kwaliteit en stijl belangrijk vindt. Expresso komt bovendien ook elk seizoen met meerdere thema’s die binnen deze thema’s uitstekend te combineren zijn voor een mooie gecoördineerde outfit.

Herenmode bij Van Uffelen Alphen aan den Rijn

Ook voor de heren is er meer dan genoeg te vinden in onze kledingwinkel in Alphen aan den Rijn. Zo verkopen we Gardeur, een merk dat al jaren bekend staat om haar constante kwaliteit. Het merk werkt met stijlnamen, waardoor u altijd dezelfde broek in hetzelfde model kunt kopen. Natuurlijk worden deze broeken per seizoen door een ‘eigentijds’ sausje gehaald.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.