• Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Hugo Boss Orange

Hugo Boss Orange is onderdeel van de Hugo Boss group. Hugo is een van de marktleiders in het segment van de meer exclusievere kleding. Kleding is echter niet het enige dat Hugo Boss en haar dochtermerken zoals Hugo Boss Orange te bieden heeft. Zo verkoopt Hugo Boss ook schoenen, brillen, horloges, parfums en andere accessoires.

Hugo Boss Orange bedient het meer casuale gedeelte van de Hugo Boss doelgroep. De kleding in deze lijn is iets vrijer en eigentijdser dan die in de lijn van het hoofdmerk Hugo Boss. Er is bijvoorbeeld ook nog de lijn van Hugo Boss Black, dat zich volledig richt op het aanbieden van kostuums. Hierin was Hugo Boss dan ook uniek in de jaren 60, in die zin dat zij de eersten waren die een kostuum aanboden dat gewoon zo gekocht kon worden in de winkel zonder dat er eerst van alles aan vermaakt of zelfs gemaakt diende te worden. Hugo Boss Orange richt zich meer op de casual gelegenheden met hun kleding.

Beschikbaarheid

Hugo Boss Orange wordt in de volgende Van Uffelen winkels verkocht: Veenendaal, Apeldoorn, Eindhoven, Breda, Deventer, Gorinchem, Waalwijk en Goes. Vanaf volgend jaar wordt Hugo Boss Orange ook verkocht in de Van Uffelen winkels in Zoetermeer en Leerdam.

Ook voor het merk Hugo Boss Orange geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Bestel Hugo Boss Casual, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Hugo Boss Casual collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.