Partners

Sublime

Van Uffelen werkt samen met Sublime, het landelijk radiostation voor soul, jazz en funk! Sublime FM is te luisteren via FM, DAB+, online en via de mobiele app. De beste artiesten zoals John Mayer, Alicia Kets, Stevie Wonder en Amy Winhouse passeren de revue en verzorgen een heerlijke muzikale mix voor op je werk, thuis of onderweg.

Sublime is in alle onze Van Uffelen winkels te horen! 

Van Uffelen sponsort verschillende sportclubs

PSV Vrouwen

Sinds 2021 gaan de speelsters van PSV Vrouwen gekleed in de kleding van Expresso, onder de vlag bij Van Uffelen Mode! Van Uffelen gaat een driejarige verbintenis aan met PSV Vrouwen voor een sponsorschap waarin niet alleen de speelsters worden gekleed maar ook de vrouwelijke medewerkers van de club. Alle dames zullen voortaan bij thuiswedstrijden en clubgelegenheden gekleed gaan in Expresso en Claudia Sträter, gecomplimenteerd door de schoenen van Schutrups Schoenen. Van Uffelen Mode is er trots op om de dames van PSV Vrouwen te mogen kleden in een casual maar toch vrouwelijke look waarin deze sportieve rolmodellen zich prettig voelen.


ADO Den Haag

Sinds 2015 zorgt Van Uffelen ervoor dat de selectie en de medewerkers bij officiële gelegenheden netjes in het pak worden gestoken. In het kader van lokale betrokkenheid, is ADO Den Haag een belangrijke partner voor Van Uffelen. Van Uffelen Zoetermeer is verantwoordelijk voor het aanmeten van de kostuums. 

Hoofdsponsor Cars is een merk dat ook door Van Uffelen wordt aangeboden.Avanti

Avanti/Post Makelaardij is een korfbalvereniging gelegen in Pijnacker. Avanti/Post Makelaardij heeft niet alleen leden uit Pijnacker, maar ook uit Delfgauw, Nootdorp en andere omliggende plaatsen. Vereniging Avanti/Post Makelaardij telt ongeveer 550 leden. Avanti/Post Makelaardij beschikt over een mooi vernieuwd clubhuis en over twee kunstgrasvelden en één grasveld. Avanti/Post Makelaardij heeft op dit moment 45 teams, waarvan 35 jeugdteams. 

Van Uffelen sponsort Avanti/Post Makelaardij's C1 team. Zij spelen op het hoogste nationale niveau, namelijk de hoofdklasse!Go Ahead Eagles

Sinds 2019 is Van Uffelen sponsor van de voetbalclub Go Ahead Eagles. Het trainingspak is tijdens de wedstrijden ingeruild voor een prachtig maatpak van Van Uffelen!

De technische staf, de directie, de kantoororganisatie en natuurlijk de spelers zijn allemaal voorzien van een mooi pak. Ook de vrouwelijke medewerkers van Go Ahead Eagles zijn natuurlijk voorzien van een stijlvolle en stoere outfit!FC Groningen

Schomaker Mannenmode is overgenomen door Van Uffelen maar zal de vaste supplier van FC Groningen blijven. In 2018 is een nieuwe tweejarige overeenkomst getekend!

Al sinds 14 jaar worden de selectie en personeel actief op wedstrijddagen gekleed door Schomaker Mannenmode, nu verder onder de naam Van Uffelen. Een andere naam maar nog steeds dezelfde kwaliteit en samenwerking. Directeur Pieter Cox hecht veel waarde aan lokale verbondenheid en ziet in FC Groningen een belangrijke partner. Daarom wordt de samenwerking met plezier voortgezet. Korte lijntjes en snel schakelen, is voor zowel Van Uffelen Mode als FC Groningen erg belangrijk!PEC Zwolle

Met ingang van voetbalseizoen 2018 - 2019 is Van Uffelen de officiële suit supplier van PEC Zwolle! De spelers, de directie en al het andere personeel zijn de laatste tijd allemaal keurig in het clubkostuum gemeten en kunnen weer top voor de dag komen! 


Basketbalclub Donar

De Groningse basketbalclub Donar bestaat sinds 1951 en was in eerste instantie een onderdeel van studentenvereniging Vindicat. Inmiddels heeft de club een indrukwekkende staat van dienst met zes landskampioenschappen en vijf NBB-bekers. 

Sinds drie seizoenen mag Van Uffelen de heren in het pak steken voor formelere gelegenheden! ≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.