Partners

Van Uffelen sponsort verschillende sportclubs.

ADO Den Haag

'Van Uffelen zal dit seizoen de selectie en de medewerkers van ADO Den Haag aankleden voor de officiële aangelegenheden. Alle spelers, trainers en medewerkers die op wedstrijddagen actief zijn hebben inmiddels kleding gepast en bij het eerste thuisduel tegen PSV zal iedereen keurig in ADO Den Haag kostuum van Van Uffelen lopen.

De contracten werden getekend in aanwezigheid van hoofdtrainer Henk Fraser, die voor de gelegenheid meteen zijn nieuwe pak had aangetrokken. Eigenaar-directeur Pieter Cox, tekende namens Van Uffelen. Zowel ADO Den Haag als de modespecialist zijn erg enthousiast over de samenwerking.'

Bron: ADO Den HaagConcordia

Sinds 2010 is Van Uffelen hoofdsponsor van dsv Concordia. Concordia is één van de oudste sportverenigingen van Nederland, opgericht in 1885. Concordia hecht veel waarde aan traditie en aan de normen en waarden. 

Bij Concordia komen meerdere sporten bijeen, namelijk voetbal, golf, tennis en cricket. Bij Concordia is een goede balans tussen recreëren en presteren. Naast het sporten zijn mensen ook vrijwillig actief binnen de club en worden er in het clubhuis regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Bij Concordia is iedereen welkom van jong tot oud. 

Avanti

Avanti is een korfbalvereniging gelegen in Pijnacker. Avanti heeft niet alleen leden uit Pijnacker, maar ook uit Delfgauw, Nootdorp en andere omliggende plaatsen.  Vereniging Avanti telt ongeveer 550 leden.  Avanti beschikt over een mooi vernieuwd clubhuis en over twee kunstgrasvelden en één grasveld. Binnen Avanti zijn er verschillende jeugdteams en seniorenteams.

Van Uffelen sponsort het C1 team.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.