Actievoorwaarden

Gedurende het jaar voeren wij voor u als klant verscheidene acties, zowel in onze winkels als op de webshop. Op onze acties kunnen verschillende voorwaarden van toepassing zijn. Bekijk daarvoor hieronder de losse onderwerpen.

Levervoorwaarden gedurende actieperiodes

Gedurende verschillende acties kan het zijn dat de tijd voor verzending oploopt met 1-3 werkdagen. Uiteraard doen wij ons uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. 

Retourneervoorwaarden gedurende actieperiodes

2 voor x-acties:
Indien u bij ons artikelen bestelt die bepaalde 2 voor deals bevatten, zullen wij bij retourneren van 1 stuk de prijs van 1 stuk verrekenen naar rato. 

2e artikel x-% acties:
Indien u bij ons artikelen bestelt die bepaalde 2e artikel x-% bevatten, zullen wij bij retourneren van 1 stuk de prijs van het overgebleven stuk verrekenen met de helft van de korting. Dat wil zeggen 2e artikel 50% korting, zullen wij op 1 artikel 25% korting verrekenen.

Op al onze acties zijn druk- en schrijffouten voorbehouden. ≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.