Jassen en jacks
  • Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626
Heren Winterjas
Heren Winterjas € 179,95
Heren Winterjas
Heren Winterjas € 399,95
Heren Jas Buck2041
Heren Jas Buck2041 € 329,00
Heren Winterjas
Heren Winterjas € 249,95
Heren Winterjas
Heren Winterjas € 229,95
Heren Jas
Heren Jas € 199,95
Heren Jack
Heren Jack € 129,95
Heren Jack
Heren Jack € 149,95
Omegna
Omegna € 299,95
Omegna
Omegna € 299,95
Heren Bodywarmer
Heren Bodywarmer € 129,95
Heren Jack
Heren Jack € 299,95
Heren Jack
Heren Jack € 419,95
Heren Jack
Heren Jack € 449,95
Heren Jack
Heren Jack € 329,95
Heren Jack
Heren Jack € 229,95
Heren Jack STYLE.BRAD
Heren Jack STYLE.BRAD Vanaf € 199,95
Heren Jack
Heren Jack € 199,99
Heren Jack
Heren Jack € 129,95
Heren jack Tanner
Heren jack Tanner € 249,95

Heren jassen en heren jacks bij Van Uffelen

De jas is voor veel mensen een onmisbaar kledingstuk dat ze bijna elke dag dragen. Omdat het niet natuurlijk niet elke dag van het jaar hetzelfde soort weer is, is het fijn om verschillende jassen en jacks te hebben. Een zomerjas heren moet natuurlijk weer aan heel andere voorwaarden voldoen dan een winterjas heren!

Een zomerse jack of een winterse mantel

Er zijn een aantal belangrijke factoren wanneer het aankomt op het uitkiezen van een jas. Zo is het natuurlijk belangrijk om te kijken wat voor weer is en in welk seizoen we zitten. Natuurlijk is zo’n keuze ook afhankelijk van uw wel of niet snel koud hebben, maar de meeste jassen voldoen wel aan dezelfde voorwaarden. Er zijn natuurlijk gewatteerde jassen maar niet elke jas is even dik gewatteerd. Er zijn heerlijk dik gewatteerde jassen waarmee u Arctische weersomstandigheden kunt doorstaan, maar dat is natuurlijk gelukkig echt niet altijd nodig. Vaak volstaat ook wel iets minder grof geschut.
Verder is het natuurlijk ook heel belangrijk wat uw eigen smaak is. Want heeft u liever een wat subtielere jas, of mag het van u wel iets opvallender? Tegenwoordig kun je veel winterjassen ook in leuke felle kleuren krijgen of oversized modellen.

Jassen bij Van Uffelen

Voor wie een jas met een wat luxere uitstraling wil, kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een wollen mantel. Dat is eigenlijk altijd goed, want een mantel van wol is op veel manieren te combineren. Het is een uitstekende jas om bij formele kleding te dragen maar kan ook prima bij wat meer sportievere kleding worden gedragen.
U kunt bij ons online terecht voor veel jassen en jacks. U profiteert van gratis bezorging en gratis retour binnen Nederland. Liever langs bij een van onze winkels? Dat zijn er inmiddels meer dan 40!

Een waterdicht jack of juist een stijlvolle mantel in wolmix, bij Van Uffelen kunt u altijd slagen in diverse prijsklassen. Gratis bezorging en gratis retourneren!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.