• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

State of Art collectie

in 1936 startte de familie Westerman in Lichtevoorde een breiateliers. Albert Westerman Sr. Begon met het produceren van babykleding. In de jaren 80 werd Albert Westerman Sr. algemeen directeur, in opvolging van zijn vader. Het bedrijf kreeg een andere naam, namelijk de Albert Westerman Group. In 1980 veranderde de hoofdactiviteit van de organisatie dan ook, dit kwam mede door de minder geboorte en meer concurrentie op de markt van babykleding. Vanaf 1987 ontstonden er drie merken: State of Art, Collumn en Tender (grass). Uiteindelijk is er voor gekozen om met het beste merk verder te gaan, State of Art. In 1994 werd de eerste State of Art winkel geopend in Almelo.

State of Art ontwikkelt kleding voor de sportieve mens. Stijlvolle moderne kleding, wordt gecombineerd met de klassieke autosport bij State of Art. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog een statement binnen de mode.

State of Art beschikt wereldwijd over meerdere showrooms en retailers.

State of Art wordt gemaakt voor mensen met een actieve lifestyle, die houden van stijlvolle mode. Een overhemd, gecombineerd met een State of Art colbert of State of Art blazer en een nette broek is uitermate geschikt voor zakelijke besprekingen. Terwijl een nonchalante State of Art polo gecombineerd met een sportief State of Art jack uitstekend te dragen is in het weekend.

Naast kleding, verkoopt State of Art ook schoenen en zonnebrillen. State of Art is niet alleen geïnspireerd door autoracen, maar State of Art beschikt zelf ook over een heuse Porsche collectie. 

Beschikbaarheid

Van Uffelen verkoopt in alle winkels de State of Art kleding.

Ook voor het merk State of Art black geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de State of Art collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.