Retourneren

Wij zijn pas tevreden wanneer u het bent. Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen, waarin u de keuze heeft om de artikelen terug te sturen via het bijgevoegde antwoordnummer of terug te brengen in één van onze winkels.

Retour voorwaarden
Retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis in een van onze winkels. Hierbij gelden wel een aantal voorwaarden. Zo dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd te zijn en met de (aangehechte) kaartjes te worden teruggestuurd. U mag de kleding uiteraard natuurlijk wel gewoon passen.

Retourneren per post
Het is mogelijk om uw bestelling per post te retourneren. De kosten hiervan bedragen €3,50, wij raden u aan om uw bestelling in een keer te retourneren zodat wij maar één keer retourkosten in rekening hoeven te brengen. Dit bedrag zal worden ingehouden op het terug te storten (of te verrekenen) bedrag. U hoeft dus niet af te rekenen bij het postagentschap. Hiervoor kunt u gebruik maken van de meegeleverde retoursticker. Wij verzoeken u het bijgevoegde retourformulier volledig in te vullen alsmede gebruik te maken van de originele verpakking, zodat wij uw retour in goede orde kunnen verwerken. Ontbreekt het antwoordnummer? Stuur dan uw bestelling terug naar:

Binnen Nederland
Van Uffelen Mode
Antwoordnummer 78801
7880 VB EMMER-COMPASCUUM

België en Duitsland

Van Uffelen Mode
T.a.v. Retouren
Rademakerstraat 23
7881 JX EMMER-COMPASCUUM
Nederland

Let op: versturen naar het antwoordnummer binnen Nederland kost €3,50. Voor klanten in België en Duitsland hebben wij helaas geen antwoordnummer. Kosten voor het terugsturen en/of omruilen van bestellingen per post vanuit het buitenland zijn voor eigen rekening en kunnen variëren.

Afgiftebewijs goed bewaren:
Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling bij ons aankomt en bewijs hebben dat u het pakket heeft afgeleverd? Breng het pakket dan naar een PostNL punt. Hier krijgt u een bewijs van afgifte mee. Bewaar deze goed, dit is namelijk uw garantie bewijs. Wij raden aan dit bewijs pas na terugbetaling weg te gooien. Dit geldt zowel voor reguliere retouren als voor klachten. 

Retourneren in de winkel
U kunt uw bestelling gratis retourneren bij één van onze filialen. Daarvoor dient u het ingevulde retourformulier dat bij uw bestelling zat mee te nemen. U ontvangt in de winkel een ontvangstbewijs, dit is een kopie van het retourformulier met een handtekening of paraaf van de winkelmedewerker. Deze kopie geldt als uw garantiebewijs, dus bewaar deze goed. Mocht u geen ontvangstbewijs meekrijgen, vraagt u hier dan om! 

Terugbetaling
Terugbetaling gebeurt middels de origineel gekozen betaalmethode met eventuele mindering van €3,50 indien u gebruik maakt van retournering via PostNL. In geval van iDeal of creditcard geschiedt terugbetaling na retourbevestiging binnen uiterlijk 10 werkdagen. Bij keuze voor AfterPay melden wij de retour af op uw factuur. Heeft u uw bestelling gedeeltelijk retour gestuurd, dan zullen wij de factuur aanpassen naar het resterende bedrag. Indien u bericht van Afterpay ontvangt over de betaaltermijn, kunt u (gratis) om een verlenging vragen bij Afterpay. Indien dit niet lukt kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct met u meekijken en de factuurdatum eventueel voor u verleggen. Heeft u inhoudelijke vragen over uw AfterPay factuur neemt u dan contact op met AfterPay zelf.

Ruilen
Ruilen is online bij Van Uffelen niet mogelijk. U kunt om een nieuwe maat of variant te ontvangen langs gaan in een van onze winkels, of een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop.

Klachten
Heeft u een klacht over een artikel? Graag willen we u verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken graag met u mee en zullen u dan (in geval van een winkelaankoop) vragen terug te gaan naar een van onze winkels. Mocht u de aankoop online hebben gedaan, zijn wij er erg mee geholpen indien u hiervan foto's zou willen maken en deze wil versturen naar klantenservice@vanuffelenmode.nl, met begeleidend schrijven over de klacht. We hebben in Delft een antwoordnummer voor dergelijke klachten, zodat we klachten vanaf ons hoofdkantoor kunnen afhandelen. Graag eerst contact alvorens een klacht af te sturen naar:

Binnen Nederland
Van Uffelen Mode
Antwoordnummer 11051
2600 VC Delft

België en Duitsland
Van Uffelen Mode
Jozefstraat 29
2611 GE Delft
Nederland

Terugsturen naar dit antwoordnummer is binnen Nederland kosteloos, graag het afgiftebewijs dat u meekrijgt bij PostNL bewaren tot we alles voor u hebben afgehandeld. Bij verzending vanuit het buitenland zijn de kosten voor verzending voor eigen rekening en vragen wij u ook het verzendbewijs te bewaren tot wij alles voor u hebben kunnen afhandelen.
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.