• Gratis verzending & Gratis retour
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

Claudia Sträter

Claudia Sträter is ontstaan door een fusie tussen het Utrechtse Claudia Mode en Modehuis Sträter uit Amsterdam. Na deze fusering is Claudia Sträter nog meerdere malen overgenomen en van eigenaar gewisseld. Inmiddels valt het merk Claudia Sträter onder de Belgische FNG Group. Het merk zelf is onder de huidige naam inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip in modeland. 

Het merk Claudia Sträter vindt dat de kleding die je draagt bij je persoonlijkheid moet passen. Zo staat Claudia Sträter voor vrouwen die zelfbewust, actief, dynamisch en druk zijn op werk, maar ook op privé gebied. Hierbij is geode kwaliteit en functionaliteit noodzakelijk. De kleding van Claudia Sträter is goed te mixen en matchen, zodat je voor iedere gelegenheid een bijpassende outfit kunt samenstellen. Hierbij maakt het merk graag gebruik van verschillende thema’s. De modetrends van het moment vertaald Claudia Sträter op eigenwijze door naar de collecties.

Organisatie

De medewerkers voor Claudia Sträter worden als unieke schakel gezien in het gehele proces. Het worden dan ook geen medewerkers genoemd, maar ambassadeurs. Claudia Sträter wil niet alleen goed zijn voor het personeel, maar wil heel het ontwerpen en produceren verantwoord doen. Zo is Claudia Sträter lid van Made-By. Made-By is een organisatie die helpt te zoeken naar milieuvriendelijke materialen. 


Beschikbaarheid

Claudia Sträter is niet in iedere Van Uffelen winkel verkrijgbaar. Het merk Claudia Sträter is wel verkrijgbaar in onze volgende winkels: Tilburg, Meerssen, Ulvenhout.

Ook voor het merk Claudia Sträter geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. 

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de Claudia Strater collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.