Over ons

In 1945 startte de heer van Uffelen zijn eerste dames- en herenmodezaak in hartje Delft.
Zo’n 70 jaar verder zijn er 46 winkels verspreid door heel het land. Van Uffelen heeft een uitgebreid assortiment dames- en herenmode in onze winkels. De winkels in Gorinchem,  Leerdam, Rijswijk, Hengelo, Nijmegen en Utrecht beschikken ook over een uitgebreid assortiment kinderkleding. Met een breed scala aan merken en stijlen is er voor ieder wat wils. Kenmerkend voor van Uffelen is de persoonlijke aandacht en de ruime expertise van haar ervaren personeel.

Vanaf 2012 hebben we onze service uitgebreid door de opening van onze webshop. In eerste instantie waren alleen onze dames- en herencollecties online verkrijgbaar. Sinds begin 2014 hebben we het assortiment op onze webshop verder uitgebreid met onze kids collecties. Met onze snelle levertijden en uitstekende service zijn we graag beschikbaar voor iedereen die online oriënteert of winkelt. De voorwaarden zijn uitstekend. Zo versturen we gratis met PostNL en retourneren is eveneens gratis. Bovendien kunt u retourneren & ruilen op de manier waarop u het wilt: gratis terugsturen of langs brengen in de winkel.≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.