• Gratis verzending retour
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig & achteraf betalen
  • Klantenservice 015-2140626

PME Jeans

Geïnspireerd door de zware, extreme omstandigheden waarin de piloten van de Cargo Propliners moesten werken heeft PME jeans verschillende collecties gemaakt met stoere comfortabele kleding. PME kleding laat een wereld zien waar alleen de sterksten kunnen overleven, maar waar de beloning voor dit harde werk een avontuurlijk leven is. PME Legend is daarmee een eerbetoon aan deze piloten en de vliegtuigen die een eervolle plaats in de luchtvaart geschiedenis hebben. Niet voor niets dragen deze de bijnaam 'the legends of the sky'. 

PME jeans

PME Legend herenmode heeft in 15 jaar al echte klassiekers afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan de legendarische pilotenjas, de bekende PME Legend jas, o.a. gedragen door Tom Cruise in de film Top Gun, maar ook aan de Aviator Jeans en later de opvolger de Bare Metal Jeans, beide prachtige PME broeken. Deze PME jeans staat bekend om zijn verschillende washings, grote steekzakken, curved backpockets en curved legs. Intussen zijn deze collecties niet meer weg te denken bij het merk. PME heeft natuurlijk niet alleen PME broeken, maar bijvoorbeeld ook een PME vest, een mooie PME trui of een mooi PME shirt. 

PME kleding

PME Legend, voluit Pall Mall Export Legend, is ontstaan vanuit het merk Pall Mall. Hiermee kan PME Legend vertrouwen op jarenlange ervaring en een stoer, no-nonsense imago. Dit heeft bijgedragen aan de grote groep trouwe volgers van het merk. En omdat niemand uitgesloten mag worden tot deze wereld gaan de maten van de PME Legend kleding tot 3XL. 
 

Beschikbaarheid

De collectie van PME Legend is in alle Van Uffelen vestigingen te verkrijgen, met uitzondering van de vestigingen van Van Uffelen in Veenendaal, Apeldoorn, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht, Goes.

PME online

Ook voor het merk PME Legend geldt de Van Uffelen service. Gratis bezorging en gratis retourneren hoort hier natuurlijk bij. PME online is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Snelle levering, gratis verzending en geen retourkosten. Veilig en achteraf betalen. Bekijk nu de PME Legend collectie!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.