Uw eigen unieke trouwpak en bijpassende accessoires

Naast een stralende bruid hoort natuurlijk een goedgeklede bruidegom. Onze adviseurs helpen u om op jullie trouwdag een onuitwisbare indruk te maken op de gasten én uw bruid! In onze winkels in Emmen, Winschoten en Zwolle vindt u voorbeelden van trendy, gedurfde of juist klassieke trouwpakken en accessoires. We nemen graag de tijd om te laten zien en ervaren wat bij u past. Kom gewoon eens langs of maak een afspraak! 

Styling van top tot teen

Bij ons vindt u een bijzonder actuele collectie trouwkostuums van bijvoorbeeld Hugo Boss, Van Gils en Immediate Fashion. Naast trouwpakken kunt u bij ons ook terecht voor modieuze schoenen, riemen, gilets, plastrons, manchetknopen en nog veel meer. Styling van top tot teen dus. Ook wanneer u zelf iets heel speciaals in gedachten hebt, dan helpen we graag uw ideeën tot leven te wekken; daag ons uit! Het gaat er immers om dat u samen met uw aanstaande partner en de gasten een onvergetelijke dag beleeft.

Maatpak

En ook wanneer u zelf iets heel speciaals in gedachten hebt, dan helpen we u graag uw ideeën tot leven te wekken; daag ons uit! Het gaat er immers om dat u samen met uw aanstaande partner en uw gasten een onvergetelijke dag beleeft! U kunt kiezen voor een maatpak dat volledig aansluit op uw maten en wensen. Wij helpen graag bij het samenstellen van een prachtig maatpak met een perfecte pasvorm. Er is keuze uit een ruime hoeveelheid prachtige stoffen, trendy dessins, modieuze voeringen, bijpassende viltkragen, chique knopen, noem maar op! Bij het aanmeten van een kostuum leggen we alle model- en afwerkingsdetails vast. Daarna gaan onze Italiaanse kleermakers aan de slag. Zij zorgen ervoor dat u binnen vijf weken uw persoonlijke maatkostuum bij ons kunt afhalen.

Outfit voor (schoon)vaders, getuigen en alle andere mannelijke genodigden
Verder hebben wij voor de (schoon)vaders, getuigen en alle andere mannelijke genodigden het pak of een meer casual outfit voor de feestelijke dag. 

Afspraak maken

Indien u een afspraak wilt maken kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@van-uffelen-mode.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt onze winkel in Emmen kunt bereiken via 0591-659320, onze winkel in Winschoten is te bereiken via 0597-412458 en voor onze winkel in Zwolle kunt u bellen naar 038 429 0995.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.