Het is zover, uw trouwdag komt eraan

Stel u voor; het is eindelijk zover, de grote dag is aangebroken. Alles is tot in detail geregeld en het loopt op rolletjes. Nu komt het mooiste moment; u mag uw bruid voor het eerst in haar prachtige jurk zien, of misschien wordt het helemaal anders aangepakt en mag u uw partner voor het eerst in zijn/haar pak zien, één van de mooiste momenten voor velen! Wat natuurlijk niet vergeten mag worden is dat dit ook het moment is waarop uw aanstaande partner u voor het eerst in uw trouwpak zal zien. Laten wij daar nou eens bij kunnen helpen. 

Bij onze Van Uffelen vestigingen in Zwolle, Emmen, Winschoten, Assen en Hoogeveen hebben wij een uitgebreide collectie aan trouwpakken en helpen wij u graag om uw droompak samen te stellen. Merken als Immediate, Hugo Boss, Van Gils, Carl Gross en Benvenuto vindt u in onze trouwcollectie. Dit in combinatie met de ruime keuze aan bijbehorende accessoires maakt het mogelijk om voor iedereen iets passends, maar toch unieks samen te stellen. Iets klassieks of toch liever een moderner trouwpak? Bij ons is het allemaal mogelijk. 

Uw trouwpak samenstellen, hoe gaat het in z’n werk? 

Wij raden u aan om een afspraak in te plannen bij één van onze gespecialiseerde trouwwinkels, zodat zij alle tijd voor u hebben om samen met u uw droompak samen te stellen. Dit kunt u doen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Uw voorkeurswinkel zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een datum en tijd vast te stellen. 

Op de dag van de afspraak wordt u in onze winkel ontvangen door onze medewerkers met een heerlijke kop koffie of thee. Na een eerste korte kennismaking gaan we aan de slag, we zijn immers bij elkaar met een reden! Eén van onze medewerkers zal u vanaf begin tot eind bijstaan en voorzien van adviezen aan de hand van de door u aangegeven wensen. 

Na het vinden van uw trouwpak gaan we op zoek naar bijpassende accessoires. Zo hebben we manchetknopen, stropdassen, riemen, gilets, plastrons, modieuze schoenen en nog veel meer. Zo hebben wij alles in huis om uw trouwoutfit compleet te maken. 

Liever een maatpak? 

Naast de standaard trouwpakken heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een pak op maat te laten maken. Met deze service wordt het voor u mogelijk gemaakt om een pak samen te stellen naar uw eigen smaak. Onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen bij het aanmeten van de juiste maten en pasvorm, zodat het pak u perfect past. U kunt uw pak geheel naar eigen wens samenstellen tot aan de knopen en voering toe.


Afspraak maken
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.