Kostuums
  • Snelle leveringGratis retour in winkel
  • Spaar puntenop al je aankopen
  • Gratis verzendingVanaf €55,-
  • Klantenservice 015-2140626
Heren Gilet Umberto
Heren Gilet Umberto € 89,95
Heren Pantalon Buck
Heren Pantalon Buck € 129,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 229,99
Heren Colbert Elliot
Heren Colbert Elliot € 329,95
Heren Gilet
Heren Gilet € 109,95
Heren Gilet
Heren Gilet € 79,95
Heren Gilet
Heren Gilet € 79,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 179,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 179,95
Heren Gilet 2301140
Heren Gilet 2301140 € 79,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 179,95
Heren Pantalon
Heren Pantalon Vanaf € 129,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 249,95
Heren Colbert
Heren Colbert € 309,95

Kostuums voor heren bij Van Uffelen

 
Voor veel heren is het een onmisbaar onderdeel van hun garderobe en zeker van hun garderobe voor werk; het kostuum. Waar een kostuum ‘vroeger’ verplicht was op veel werkplekken op kantoor, zo gaat dat tegenwoordig niet meer op. Maar alsnog is het fijn om een mooi kostuum, want u kunt deze natuurlijk ook bij veel andere gelegenheden dragen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker etentje of een trouwerij. Bovendien zijn er tegenwoordig heel veel opties, wanneer het op kleur, stof of model aankomt. Heeft u liever een mooi aansluitend of liever een lossere fit omdat dit meer uw smaak of naar uw figuur is? Bovendien zijn de tijden dat een zwart kostuum de enige optie was, allang voorbij. Natuurlijk blijven zwarte en donkerblauwe pakken onverminderd populair omdat dit een stijlvolle en eenvoudig te combineren optie is, maar tegenwoordig zijn er ook pakken in allerlei kleuren. 

Uitgebreid aanbod kostuums bij Van Uffelen


Zoveel smaken, zoveel stijlen. Bij Van Uffelen kunt u voor een veelvoud aan kleuren en stijlen terecht. U kunt uw pak online bestellen met gratis bezorging en eventueel gratis retour, maar misschien is het nog wel leuker om lekker naar de winkel te komen. Zo kunt u gelijk het materiaal voelen en zien hoe het staat. We helpen u ook graag met eventueel korter maken of verstellen! En met 46 winkels door het hele land, moet het natuurlijk niet zo moeilijk zijn om een winkel bij u in de buurt te vinden!
 

Goed voor de dag met een mooi kostuum

 
Een kostuum is een zekere manier om verzorgd en stijlvol voor de dag komen. Kies de accessoires die u mooi vindt bij het pak en maak het helemaal af!
 

Een kostuum voor meerdere gelegenheden

 
Zoals gezegd, is een pak voor heren echt niet meer dagelijkse kost maar het is altijd goed om een mooi heren pak te hebben!

Een kostuum voor elke gelegenheid, voor uw trouwerij of voor uw werk. Bij Van Uffelen kunt u altijd slagen. Snelle verzending en gratis retourneren in onze winkels!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.