Levering

Van Uffelen bezorgt uw bestelling (gratis) via PostNL. In het geval dat uw bestelling direct vanuit één van onze verzendende winkel kan worden verzonden, geldt een verzendtijd van 48 uur. Indien dit niet het geval is en uw bestelling vanuit een van onze centrale magazijnen moet worden verzonden, is onze verzendtijd 1 tot 6 werkdagen.
Wanneer de bestelling verzonden is, heeft u binnen Nederland normaliter uw bestelling de eerstvolgende werkdag in huis. Voor België en Duitsland duurt dit iets langer. U kunt uw bestelling altijd volgen met de traceercode zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. 

PostNL levert van maandag tot en met zaterdag binnen Nederland. Voor de exacte tijd van levering van uw pakket, kunt u de traceercode raadplegen. U ontvangt na verzending een e-mail van ons met daarin uw persoonlijke Track & Trace nummer. Van Uffelen Mode bezorgt in Nederland, België en Duitsland. 

 Bezorgwijze Kosten
 Thuisbezorging via PostNL en PakjeGemak Gratis
 Verzending naar België 
 € 15
 Verzending naar Duitsland € 15

Levertermijn

Van Uffelen streeft ernaar uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te hebben. De levertermijnen van de door uw bestelde artikelen is afhankelijk van waar het artikel voorradig is. Daar wij geen centrale bevoorrading hebben en vanuit een winkelvoorraad leveren, kan de levertijd uiteen lopen. De levertijd per artikel wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Wanneer u de door u gewenste maat selecteert, ziet u ook het levertermijn van het artikel. Mocht iets toch niet binnen de beloofde termijn leverbaar zijn, zullen wij u z.s.m. hiervan op de hoogte stellen.
Wij versturen uw bestelling in delen om uw bestelling zo snel mogelijk uit te kunnen leveren. U ontvangt per zending een e-mail van ons ter bevestiging van de verzending met de bijbehorende traceercode.
Wanneer uw bestelling geheel bestaat uit direct leverbare artikelen, dan heeft u uw bestelling op de eerst volgende werkdag na bestellen in huis; 

 Levering binnen 48 uur
 Besteldag Eerste aflevermoment
 maandag woensdag
 dinsdag
 donderdag
 woensdag vrijdag
 donderdag zaterdag
 vrijdag dinsdag 
 zaterdag dinsdag
 zondag dinsdag

* Indien er geen vertraging is bij PostNL

Thuisbezorgen met PostNL

PostNL levert binnen Nederland van maandag tot zaterdag, feestdagen uitgesloten. Wanneer uw bestelling is verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail de bijbehorende traceercode zodat u uw bestelling kunt volgen. Met de traceercode kunt u nagaan op welk dagdeel de pakketbezorger bij u langskomt. Wanneer u niet thuis bent wordt de bestelling meestal bij uw buren afgegeven of bezorgd bij het voor u dichtstbijzijnde PostNL punt. Handig voor u is om de app van PostNL te downloaden, hiermee kunt u vaak ook zelf nog de bezorgopties wijzigen. 
 

PakjeGemak – ophalen bij een PostNL afhaallocatie

Mocht u niet thuis zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen en deze graag zelf op willen halen, kunt u gebruik maken van de PakjeGemak optie. U bepaalt dan zelf waar de bestelling wordt afgegeven en wanneer u deze ophaalt. De bestelling blijft dan 7 werkdagen voor u beschikbaar op de ophaallocatie. Er zijn ruim 2000 afhaallocaties in Nederland dus altijd een in de buurt voor u.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.