Levering

We proberen u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent dat wij zo snel mogelijk de door u bestelde producten bij het door u gekozen afleveradres proberen te leveren. Van Uffelen bezorgt uw bestelling vanaf €55,- gratis via PostNL, daaronder betaalt u een kleine bijdrage van €3,99.  

Levertermijn
Producten die u voor 12:00 uur besteld, zullen wij dezelfde werkdag al verzenden*. Het kan zijn dat voor sommige producten de levertijd 1-3 werkdagen wordt in tijden van opruiming. Wij zullen dit netjes op de website met u communiceren. Mocht er onverhoopt toch extra vertraging optreden, dan zullen wij u op de hoogte proberen te stellen stellen en, indien nodig, samen met u naar een gepaste oplossing zoeken. 
*Tijdens sale- en actieperiodes kan het zijn dat de levertijd wordt verlengd met 1-3 werkdagen in verband met grote drukte.

Wanneer de bestelling verzonden is, heeft u de bestelling eerstvolgende werkdag in huis. U kunt uw bestelling altijd volgen met de Track&Trace code, zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. 

PostNL levert van maandag tot en met zaterdag binnen Nederland. Voor de exacte tijd van levering van uw pakket, kunt u de Track&Trace code raadplegen. U ontvangt na verzending een e-mail van ons met daarin uw persoonlijke Track & Trace nummer. Van Uffelen Mode bezorgt in Nederland, België en Duitsland. 

Veiligheidsmaatregelen wegens Corona
PostNL heeft haar bezorgers aparte instructies meegegeven met betrekking tot veilige levering. Dit zodat uw gezondheid en die van de bezorgers gewaarborgd wordt. Zo zullen zij, met uw goedkeuring, tekenen voor ontvangst van het pakket. Daarnaast zullen zij gepaste afstand bewaren en het pakket eventueel voor de deur neerzetten, uiteraard met uw goedkeuring. 


 Bezorgwijze  Kosten
 Thuisbezorging via PostNL en PakjeGemak  Gratis vanaf €55,-, daaronder €3,99
 Verzending naar België 
 € 15
 Verzending naar Duitsland  € 15

Schema van Levering PostNL* 

Leverschema
Dag van aanbieden bij PostNL Eerste aflevermoment door PostNL
 zaterdag t/m maandag  dinsdag
 dinsdag
 woensdag
 woensdag  donderdag
 donderdag  vrijdag
 vrijdag t/m 17:00 uur  zaterdag


*Tijdens sale- en actieperiodes kan het zijn dat de levertijd wordt verlengd met 1-3 werkdagen in verband met grote drukte.

PakjeGemak – ophalen bij een PostNL afhaallocatie

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen met PakjeGemak.

Is het voor u gemakkelijker om uw pakketje bij een PostNL pakketpunt op te halen? Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie 'Afhalen bij een PostNL afhaalpunt'. U bepaalt dan zelf waar de bestelling wordt afgegeven en wanneer u deze ophaalt. De bestelling blijft 7 werkdagen voor u beschikbaar op de ophaallocatie. ≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.