Levering

Van Uffelen bezorgt uw bestelling (volledig gratis) via PostNL. In het geval dat een product uit één van onze filialen besteld moet worden geldt er een verzendtijd van maximaal 6 werkdagen. Wanneer wij de bestelling hebben verzonden, heeft u binnen Nederland normaliter de bestelling de eerstvolgende werkdag in huis. Voor België en Duitsland duurt dit een aantal werkdagen langer, maar u kunt uw bestelling altijd volgen met de traceercode zodat u weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Door drukte kan het nu wellicht voorkomen dat de levertijd langer is dan u van ons gewend bent.

PostNL levert van maandag tot en met zaterdag binnen Nederland. Een exact tijdstip van aankomst is niet bekend, maar u kunt via de Track & Trace wel volgen waar uw pakket in de route zit. Na verzending ontvangt u van ons een mail met daarin uw persoonlijke Track & Trace nummer. Van Uffelen bezorgt in Nederland, België en Duitsland. 

 Bezorgkosten
 Nederland Gratis 
 Duitsland €15
 België €15


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.