Winkels

Gezellig winkelen bij van Uffelen Mode:
We zijn blij te mogen melden dat u weer gezellig bij ons kunt komen winkelen. Spontaan of via winkelen op afspraak, wij kunnen u weer van de meest prachtige collecties voorzien. Om een afspraak te maken kunt u online reserveren of hieronder contact opnemen met uw favoriete winkel.

Delft

Jacob Gerritstraat 12, Delft

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Delft! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Aalsmeer

Van Cleeffkade 1, Aalsmeer

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Aalsmeer! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Almelo

Galerij 2, Almelo

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Almelo! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Alphen a/d Rijn

P. Doelmanstraat 20, ALPHEN A.D. RIJN

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Alphen aan den Rijn! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Amersfoort

Hellestraat 18, Amersfoort

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Amersfoort! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Apeldoorn

Hoofdstraat 134, Apeldoorn

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Apeldoorn! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke eerste en laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Appingedam

Dijkstraat 64, Appingedam

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Appingedam! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Arnhem

Bakkerstraat 62, Arnhem

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Arnhem! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Assen

Weierspoort 4, ASSEN

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Assen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Breda

Ginnekenstraat 26, Breda

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Breda! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Deventer

Lange Bisschopstraat 29-33, Deventer

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Deventer! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Eindhoven

Heuvel Galerie 121, Eindhoven

Onze nieuwe winkel bevindt zich aan de Heuvel Galerie 121. Wij zien u graag bij ons in de winkel in Eindhoven! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Emmen

Picassopassage 41, Emmen

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Emmen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Emmer-Compascuum (Schomaker Mannenmode)

Oosterdiep Westzijde 1, Emmen

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Emmer-Compascuum! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Enschede

De Klomp 1, Enschede

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Enschede! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Goes

Lange Vorststraat 6-8, Goes

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Goes! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Gorinchem

Hoogstraat 2, GORINCHEM

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Gorinchem! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Gouda

Kleiweg 65, GOUDA

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Gouda! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke eerste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Heemstede

Binnenweg 7-9, HEEMSTEDE

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Heemstede! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Helmond

Elzaspassage 37-39, Helmond

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Helmond! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Hengelo

Markt 1, Hengelo

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Hengelo! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Hoofddorp

Polderplein 218-219, HOOFDDORP

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Hoofddorp! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Hoogeveen

Hoofdstraat 183, Hoogeveen

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Hoogeveen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Klazienaveen

Langestraat 125, Klazienaveen

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Klazienaveen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leerdam

Kerkstraat 35, Leerdam

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Leerdam! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Leidschendam

Rozemarijnhof 17, LEIDSCHENDAM

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Leidschendam! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Nijmegen

Marikenstraat 56-62, Nijmegen

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Nijmegen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Oldenzaal

Steenstraat 1, Oldenzaal

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Oldenzaal! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Pijnacker

Ackershof 96, Pijnacker

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Pijnacker! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Rijswijk

Prins W.Alexanderpromenade 13, RIJSWIJK

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Rijswijk! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Sassenheim

Hoofdstraat 244, SASSENHEIM

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Sassenheim! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op donderdag zijn wij geopend van 09:30-18:00 en van 19:00-21:00.

Meer informatie

Sittard

Brandstraat 11-15, Sittard

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Sittard! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Tilburg

Heuvelstraat 41, Tilburg

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Tilburg! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Ulvenhout

Dorpstraat 68, Ulvenhout

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Ulvenhout! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Utrecht

Hof van Bern 2, Utrecht

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Utrecht! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Veendam

Kerkstraat 12-14, Veendam

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Veendam! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Veenendaal

Hoofdstraat 40-44, Veenendaal

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Veenendaal! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Vlaardingen

Veerplein 12, VLAARDINGEN

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Vlaardingen! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke eerste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Waalwijk

Stationstraat 28-32, Waalwijk

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Waalwijk! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00-17:00 uur.

Meer informatie

Winschoten

Langestraat 45-47, Winschoten

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Winschoten! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Zaltbommel

Boschstraat 20, Zaltbommel

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Zaltbommel! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn zondag 5 september geopend van 13:00-17:00 uur.

Meer informatie

Zoetermeer

Promenade 114, ZOETERMEER

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Zoetermeer! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Zwijndrecht

Dollard 34, ZWIJNDRECHT

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Zwijndrecht! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Zwolle

Luttekestraat 17, Zwolle

Wij zien u graag bij ons in de winkel in Zwolle! Op deze pagina vindt u meer informatie over onze collectie, openingstijden en contactgegevens. Wilt u graag winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.