Delft

≪ terug

Adresgegevens

Jacob Gerritstraat 12
2611 ES Delft
Tel. 015-2144440
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 09:30 17:30
Zondag 13:00 17:00
U kunt contact met ons opnemen voor Winkelen op afspraak & Call&Collect. Bel ons op 015-2144440 (ma 13 - 16u, di - za tussen 10 - 16u) of mail naar delft@van-uffelen-mode.nl

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Delft

Van Uffelen Delft is gevestigd in het historische centrum van Delft aan de Jacob Gerritstraat. Het centrum van Delft is goed bereikbaar met allerlei soorten vervoer. Parkeer uw auto bijvoorbeeld in de parkeergarage aan de Grote Markt of in de Zuidpoort garage. Ook met de fiets is Van Uffelen goed te bereiken en met het openbaar vervoer is het zo’n 10 minuten lopen vanaf het station. Kom gauw langs in Delft voor een deskundig advies en een goede kop koffie. U spaart met elke aankoop mee in ons vriendenprogramma en krijgt bij 3000 spaarpunten een tegoed van 10 euro! Bovendien hanteren we ook regelmatig leuke aanbiedingen waarmee uw aankoop extra leuk wordt.


Damesmode bij Van Uffelen Delft

Onze winkel in Delft heeft een ruime selectie aan damesmode. Ons brede assortiment maakt dat voor iedereen wel een goede outfit te vinden is. Voor jong en oud hebben we een ruime collectie aan dameskleding. Voor de jongere dames hebben we Expresso, Levi’s, Vila en Geisha. Voor de klassieke dames verkopen we mooie merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax. Veel keuze dus voor veel verschillende dames. Verder verkopen we in Delft ook het merk Opus, een merk dat altijd garant staan voor mooie, maar nooit saaie basics in mooie gedekte kleuren. 
 

Herenmode bij Van Uffelen Delft

Uiteraard verkopen wij in onze in Delft ook veel herenmode. Van Uffelen Delft verkoopt topmerken zoals State of Art, waarbij u van een merk een hele outfit kunt samenstellen: een groots resultaat zonder al te veel moeite. Voor een goede spijkerbroek kunnen de heren altijd goed slagen bij PME Legend en voor de klassiekere heer verkopen wij ook merken zoals Brax, Gardeur en Domesticate Class. Een mooi overhemd vindt u bij de merken Ledub, Van Gils of Profuomo. 

Let op: winkel in Delft, bel voor klantenservice en internetbestellingen met 015-2140626 of mail naar klantenservice@vanuffelenmode.nl

Bij onze winkel in Delft kunt u betalen met Fashion Cheque 


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.