Delft

≪ terug

Adresgegevens

Jacob Gerritstraat 12
2611 ES Delft
Tel. 015-2144440
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 09:30 17:30
Zondag 13:00 17:00

Van Uffelen Delft

Van Uffelen Delft is gevestigd in het historische centrum van Delft aan de Jacob Gerritstraat. Het centrum van Delft is goed bereikbaar met allerlei soorten vervoer. Parkeer uw auto bijvoorbeeld in de parkeergarage aan de Grote Markt of in de Zuidpoort garage. Ook met de fiets is Van Uffelen goed te bereiken en met het openbaar vervoer is het zo’n 10 minuten lopen vanaf het station. Kom gauw langs in Delft voor een deskundig advies en een goede kop koffie. U spaart met elke aankoop mee in ons vriendenprogramma en krijgt bij 3000 spaarpunten een tegoed van 10 euro! Bovendien hanteren we ook regelmatig leuke aanbiedingen waarmee uw aankoop extra leuk wordt.


Damesmode bij Van Uffelen Delft

Onze winkel in Delft heeft een ruime selectie aan damesmode. Ons brede assortiment maakt dat voor iedereen wel een goede outfit te vinden is. Voor jong en oud hebben we een ruime collectie aan dameskleding. Voor de jongere dames hebben we Expresso, Levi’s, Vila en Geisha. Voor de klassieke dames verkopen we mooie merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax. Veel keuze dus voor veel verschillende dames. Verder verkopen we in Delft ook het merk Opus, een merk dat altijd garant staan voor mooie, maar nooit saaie basics in mooie gedekte kleuren. 
 

Herenmode bij Van Uffelen Delft

Uiteraard verkopen wij in onze in Delft ook veel herenmode. Van Uffelen Delft verkoopt topmerken zoals State of Art, waarbij u van een merk een hele outfit kunt samenstellen: een groots resultaat zonder al te veel moeite. Voor een goede spijkerbroek kunnen de heren altijd goed slagen bij PME Legend en voor de klassiekere heer verkopen wij ook merken zoals Brax, Gardeur en Domesticate Class. Een mooi overhemd vindt u bij de merken Ledub, Van Gils of Profuomo. 

Maatregelen rondom COVID-19
Vanaf dinsdag 14 april bent u van harte welkom in onze winkel in Delft. Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Wij hebben daarom tijdens de (tijdelijke) sluiting van onze winkels achter de schermen hard gewerkt om veilig winkelen mogelijk te maken. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze (heropende) winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm. 

Let op: winkel in Delft, bel voor klantenservice en internetbestellingen met 015-2140626 of mail naar klantenservice@vanuffelenmode.nl

Bij onze winkel in Delft kunt u betalen met Fashion Cheque 
≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.