Leidschendam

≪ terug

Adresgegevens

Rozemarijnhof 17
2262 AH LEIDSCHENDAM
Tel. 070-3278536
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 070-3278536 of maak online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Op koopavonden zijn wij gesloten tussen 17.00 - 18.00

Van Uffelen Leidschendam

Van Uffelen Leidschendam is gevestigd aan Rozemarijn 17 in het gezellige winkelcentrum Leidsenhage. In dit winkelcentrum is behalve Van Uffelen ook een veelvoud aan andere winkels en horeca te vinden, ideaal voor een heerlijk middagje shoppen. Het winkelcentrum is recent helemaal vernieuwd en heet nu dan ook ‘Westfield Mall of the Netherlands’. Van Uffelen is te vinden in het midden van al dit moois. Winkelcentrum Leidsenhage is op meerdere manieren te bereiken. Er zijn diverse toegangswegen wanneer u met de auto komt en deze kunt u ook gratis parkeren. Het winkelcentrum is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets, Leidschendam is ook een heerlijke stad om te fietsen dus misschien is het wel leuk om het een met het andere combineren? Begin of sluit af met een bezoek aan onze winkel, we staan voor u klaar met een goed advies en een glimlach.

Damesmode bij Van Uffelen Leidschendam

Voor alle stijlen en smaken hebben we keuze bij onze kledingwinkel in Leidschendam. Voor de klassieke dames hebben we bijvoorbeeld Betty Barclay en Gerry Weber, mooie merken die al sinds jaren staan voor een degelijke kwaliteit waarbij niet wordt onder gedaan in stijl. We verkopen ook het veelzijdige merk Expresso, zij brengen elk seizoen meerdere thema’s uit dus voor een ieder zit daar wel iets bij! Merken zoals Opus blijven ook populair met goede basics of Geisha met leuke modieuze prints.

Herenmode bij Van Uffelen Leidschendam

Ook de heren worden bij ons stijlvol in het nieuw gestoken. Een mooie broek van het merk Brax of een goede winterjas van het merk Tenson. Voor de iets stoere heer verkopen wij ook Tommy Hilfiger, PME en Vanguard voor mooie jeans en polo’s die lang mee gaan. Ook voor formele kleding kunt u bij ons terecht met de overhemden van Ledub en de mix and match collectie van Van Gils.


Maatregelen COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.
Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.