Klazienaveen

≪ terug

Adresgegevens

Langestraat 125
7891 GH Klazienaveen
Tel. 0591 312323
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:30 17:00

Van Uffelen Klazienaveen

Van Uffelen Klazienaveen is gevestigd aan de Langestraat 125 in het gezellige stadscentrum van Klazienaveen. Naast Van Uffelen Klazienaveen vindt u in dit sfeervolle stadscentrum ook nog meer dan genoeg andere winkels en leuke eetgelegenheden. Meer dan genoeg gelegenheid om er eens lekker op uit trekken voor een middagje weg. We heten u graag van harte welkom in onze winkel met een goede kop koffie en een nieuwe outfit.

Damesmode bij Van Uffelen Klazienaveen

Voor de dames hebben we een meer dan ruime keuze bij onze kledingwinkel in Klazienaveen. Voor de dames met een klassieke stijl hebben we merken zoals Brax, Gerry Weber en Betty Barclay. Deze merken hebben een constante kwaliteit en zijn toch ook eigentijds in hun stijl zodat u er altijd goed mee voor de dag kunt komen. Liever iets moderner voor de dag komen? Met mooie merken zoals Expresso, Marc ‘O Polo en B Young kunt u altijd goed voor de dag komen. Vergeet ook zeker Opus niet! Deze merken brengen elk seizoen thema’s uit die ook uitstekend onderling te combineren zijn.

Herenmode bij Van Uffelen Klazienaveen

Ook de heren zullen bij ons in Klazienaveen altijd goed kunnen slagen! Zo is er het merk Gardeur dat vooral bekend staat om haar broeken. Deze broeken hebben altijd dezelfde modelnamen maar worden wel elk seizoen worden herzien naar de trends van het lopende seizoen. Zo kunt u altijd uitgaan van een constante kwaliteit maar kunt u daarmee wel goed voor de dag komen. De heren die op zoek zijn naar een stoere spijkerbroek kunnen hun hart ophalen bij de merken PME, Vanguard en Cast Iron. U komt ook goed voor de dag met merken als Tommy Hilfiger, Hugo Boss Casual en A fish named Fred U kunt uw outfit ook eenvoudig afmaken met een mooie schoen van merken zoals Tommy Hilfiger Footwear en Rehab.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Klazienaveen kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.