Klazienaveen

≪ terug

Adresgegevens

Langestraat 125
7891 GH Klazienaveen
Tel. 0591-312323
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0591-312323 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.


Van Uffelen Klazienaveen

Van Uffelen Klazienaveen is gevestigd aan de Langestraat 125 in het gezellige stadscentrum van Klazienaveen. Naast Van Uffelen Klazienaveen vindt u in dit sfeervolle stadscentrum ook nog meer dan genoeg andere winkels en leuke eetgelegenheden. Meer dan genoeg gelegenheid om er eens lekker op uit trekken voor een middagje weg. We heten u graag van harte welkom in onze winkel met een goede kop koffie en een nieuwe outfit.

Damesmode bij Van Uffelen Klazienaveen

Voor de dames hebben we een meer dan ruime keuze bij onze kledingwinkel in Klazienaveen. Voor de dames met een klassieke stijl hebben we merken zoals Brax, Gerry Weber en Betty Barclay. Deze merken hebben een constante kwaliteit en zijn toch ook eigentijds in hun stijl zodat u er altijd goed mee voor de dag kunt komen. Liever iets moderner voor de dag komen? Met mooie merken zoals Expresso, Marc ‘O Polo en B Young kunt u altijd goed voor de dag komen. Vergeet ook zeker Opus niet! Deze merken brengen elk seizoen thema’s uit die ook uitstekend onderling te combineren zijn.

Herenmode bij Van Uffelen Klazienaveen

Ook de heren zullen bij ons in Klazienaveen altijd goed kunnen slagen! Zo is er het merk Gardeur dat vooral bekend staat om haar broeken. Deze broeken hebben altijd dezelfde modelnamen maar worden wel elk seizoen worden herzien naar de trends van het lopende seizoen. Zo kunt u altijd uitgaan van een constante kwaliteit maar kunt u daarmee wel goed voor de dag komen. De heren die op zoek zijn naar een stoere spijkerbroek kunnen hun hart ophalen bij de merken PME, Vanguard en Cast Iron. U komt ook goed voor de dag met merken als Tommy Hilfiger, Hugo Boss Casual en A fish named Fred U kunt uw outfit ook eenvoudig afmaken met een mooie schoen van merken zoals Tommy Hilfiger Footwear en Rehab.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Klazienaveen kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.