Zwijndrecht

≪ terug

Adresgegevens

Dollard 34
3332 EE ZWIJNDRECHT
Tel. 078-6120693
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 078-6120693 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 


Op koopavonden zijn wij van 17:30 tot 18:30 gesloten

Van Uffelen Zwijndrecht

Onze gezellige winkel in Zwijndrecht is gelegen in het winkelcentrum Walburg aan de Dollard 34. Winkelcentrum Walburg is een gezellig winkelcentrum met allerlei winkels en wordt bezocht door bewoners van Zwijndrecht en omstreken. Rondom het winkel kunt u uw auto gratis parkeren maar is er ook gelegenheid om uw fiets gratis en bewaakt te parkeren. Vanaf treinstation Zwijndrecht Centraal loopt u binnen 15 minuten naar onze winkel in Zwijndrecht. Hier wachten wij u graag op voor een eerlijk advies, een goed gesprek en een kopje koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Zwijndrecht

In onze kledingwinkel in Zwijndrecht vindt u een ruime collectie aan dameskleding. Zo verkopen we het merk Brax, dat elk seizoen weer garant staat voor een goede mix tussen modieuze en tijdloze kleding. Ook de broeken van Angels blijven populair. Taifun brengt ieder seizoen weer een mooie samenhangende collectie uit met items die onderling goed kunnen worden gecombineerd. Ook ieder seizoen erg populair is de mooie kleding van Expresso. Ook deze collecties zijn onderling altijd goed te combineren en dat is bovendien nog erg eenvoudig: alle artikelen binnen hetzelfde thema beginnen met dezelfde letter! De zomerse jurkjes van Smashed Lemon zijn ook altijd een goede keuze, met hun kleurige dessin en mooi aansluitende pasvorm zonder te knellen. Voor een complete stijlvolle outfit kunt u ook zeker goed terecht bij Opus: betaalbare basisstukken van topkwaliteit! U kunt uw outfit helemaal afmaken met een mooie tas van Bulaggi, we hebben een ruime keuze in kleurtjes en formaten.

Herenmode bij Van Uffelen Zwijndrecht

De heren hebben ook voldoende keuze in herenkleding bij Van Uffelen Zwijndrecht. Zo hebben we natuurlijk ook Brax voor de heren waarmee een tijdloze kwaliteit wordt gecombineerd met modieuze aspecten. Voor heren hebben we ook de heerlijke jassen van Tenson, de mooie overhemden van Ledub en de stoere spijkerbroeken van PME en Vanguard. En bij State of Art kunt u eenvoudig binnen één merk slagen voor een mooie outfit.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Zwijndrecht kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.