Zaltbommel

≪ terug

Adresgegevens

Boschstraat 20
5301 AD Zaltbommel
Tel. 0418-512579
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0418-512579 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Zaltbommel

Van Uffelen Zaltbommel is gevestigd aan de Boschstraat 20, in het gezellige en sfeervolle stadscentrum van Zaltbommel, Gelderland. Naast Van Uffelen Zaltbommel vindt u hier veel winkels in allerlei categorieën en allerlei gezellige horeca gelegenheden. Combineer uw bezoek aan onze winkel daarom eens met een gezellig middagje stad, er is meer dan genoeg te doen. Het centrum van Zaltbommel is op meerdere manieren te bereiken. Vanaf het treinstation loopt u binnen 15 minuten naar de winkel en ook stoppen er meerdere buslijnen/ In de binnenstad betaalt u voor het parkeren van uw auto, maar als u iets buiten het centrum parkeert kan dit gratis. U loopt vanaf alle parkeerplaatsen snel en binnen afzienbare tijd naar onze winkel waar wij al voor u klaarstaan met een lekker kopje koffie en een goed en eerlijk advies. Zo wordt kleding winkelen weer leuk!

Damesmode bij Van Uffelen Zaltbommel

In onze kledingwinkel in Zaltbommel kunnen dames met allerlei smaken en stijlen terecht. Zo hebben we voor de klassieke dames merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Brax. Deze merken staan voor een tijdloze kwaliteit maar kunnen toch prima met hun tijd mee omdat de collecties elk seizoen weer herzien worden. Stijlvol en modieus voor de dag komen kan ook prima met de mooie kleding van Expresso. Draagt u graag matchende outfits maar vindt u het soms lastig om deze samen te stellen? Bij Expresso werkt men met thema’s, waardoor u binnen een bepaald thema eenvoudig een goede outfit kunt samen stellen. Altijd op zoek naar de laatste trends? Vila, Maison Scotch en Geisha zijn merken die u op uw wenken zullen bedienen en bovendien is Vila ook extra leuk geprijsd.

Herenmode bij Van Uffelen Zaltbommel

Ook de heren van allerlei smaken en stijlen kunnen prima bij ons terecht in Zaltbommel. Ook voor de heren verkopen we Brax en ook voor hen geldt dezelfde tijdloze kwaliteit met een eigentijdse touch. De modellen blijven hetzelfde, maar de kleuren en prints worden elk seizoen weer aangepast. Dit geldt bijvoorbeeld ook niet in de laatste plaats voor merken zoals State of Art, No Excess en Ledub.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Zaltbommel kunt u betalen met Fashion Cheque.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.