Enschede

≪ terug

Adresgegevens

Van Loenshof 56
7511 NJ Enschede
Tel. 053-4315600
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 053-4315600 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Enschede

Van Uffelen Enschede is gevestigd aan het Van Loenshof 56 in het gezellige stadscentrum van Enschede in winkelpassade De Zuidmolen. In het centrum van Enschede vindt u behalve Van Uffelen ook nog veel andere winkels en horeca. Parkeren kan eenvoudig en voordelig in het Q=park en ook fietsen is natuurlijk een goede optie. Het station is ook op loopafstand, mocht u liever met het openbaar vervoer komen. Ideaal na een heerlijk middagje winkelen. Onze kledingwinkel in Enschede is altijd gezellig en onze collega’s deskundig: zo gaat u tevreden naar huis.

Damesmode bij Van Uffelen Enschede

Kleding kopen voor dames kan bij ons voor alle leeftijden en stijlen! We verkopen mooie klassieke merken zoals Betty Barclay en Brax, welke al jaren staan voor vernieuwende maar ook constante kwaliteit. Elk seizoen weer komen zij met mooie collecties die tijdloos zijn maar toch ook on trend. Hetzelfde geldt zeker ook voor het merk Expresso. Dit merk staat voor constante kwaliteit maar doet dit op een modieuze manier zodat uw outfit ook altijd helemaal van deze tijd is. Door hun thema’s met namen is het eenvoudig om een mooie bij elkaar passende set samen te stellen! We verkopen ook kledingmerken zoals Marc ‘O Polo, B.Young, Geisha en Opus. Stuk voor stuk ook mooie modieuze merken die voor hedendaagse kwaliteit staan. En voor de jongere dames hebben we ook zeker meer dan genoeg merken, bijvoorbeeld Levi’s en Maison Scotch.

Herenmode bij Van Uffelen Enschede

Ook de heren kunnen bij ons terecht voor de mooiste herenkleding! Een goede spijkerbroek van Brax, een warme winterjas van Tenson of een comfortabel vest van State of Art; we helpen u eraan! Voor de iets stoere heren hebben we merken zoals PME en Vanguard, deze kledingmerken verkopen voornamelijk jeans en bovenkleding zoals polo’s, t-shirts en vesten voor de iets frissere dagen. 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.