Vlaardingen

≪ terug

Adresgegevens

Veerplein 12
3131 CN VLAARDINGEN
Tel. 010-4342195
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 20:00
Zaterdag 09:30 17:00
U kunt contact met ons opnemen voor Winkelen op afspraak. Bel ons op 010-4342195 of reserveer uw afspraak online. Met Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn wij gesloten.

Van Uffelen Vlaardingen

Van Uffelen Vlaardingen is gevestigd aan het Veerplein in het bruisende centrum van Vlaardingen. Onze winkel in Vlaardingen is goed te bereiken met de auto. U kunt uw auto kwijt aan het Schoutplein of een van de drie parkeergarages die rondom het Veerplein liggen. Ook met het openbaar is Van Uffelen Vlaardingen goed te bereiken: ongeveer 10 minuten lopen vanaf treinstation Vlaardingen Centrum en naast de bushalte Liesveldviaduct. U bent van harte welkom in Vlaardingen voor een goed advies en een eveneens goede kop koffie. U kunt regelmatig gebruik maken van leuke aanbiedingen en spaart met elke aankoop mee in ons vriendenprogramma. Wist u al dat u bij 3000 spaarpunten, 10 euro korting krijgt? 
 

Damesmode bij Van Uffelen Vlaardingen

Van Uffelen Vlaardingen heeft een ruime collectie aan damesmode. Onze brede selecte aan dames mode zorgt ervoor dat elke dame bij ons zal kunnen slagen. Voor de jongere dames verkopen wij merken zoals Marc O’Polo, Geisha en de mooie broeken van Angels. Sinds kort verkopen we in Vlaardingen ook de kleding van Levi’s, mooie bovenkleding en vooral jeans die bekend staan om hun uitstekende pasvorm. Voor de klassiekere dames verkopen wij mooie merken zoals Betty Barclay, Gardeur en Taifun. Verder verkopen we ook Opus, mooie tijdloze en leeftijdloze basisstukken die altijd goed staan. 

Herenmode bij Van Uffelen Delft

U kunt ook zeker goed terecht in Vlaardingen voor mode voor heren. Onze herenmode is divers en zeker dat u dus ook altijd zult kunnen slagen. Met topmerken zoals State of Art, waarmee u altijd een mooie outfit kunt samenstellen zonder dat u verder hoeft te maken. Maar ook met andere combinaties zijn wij u natuurlijk graag van dienst! Onze deskundige collega’s weten alles van herenmode en kunnen u dan ook zeker in het nieuw steken! Uiteraard is State of Art niet het enige merk dat wij voor de heren hebben? Voor de mooie jeans van PME en jeans van Vanguard kunt u ook goed bij ons terecht. Of wat dacht u van een mooie polo van Tommy Hilfiger of een polo van Hugo Boss? 

Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Vlaardingen kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.