Almelo

≪ terug

Adresgegevens

Galerij 2
7607 HR Almelo
Tel. 0546-818953
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0546-818953 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Almelo

Onze Van Uffelen winkel in Almelo is gevestigd aan de mooie winkelpassage ‘De Galerij’ op Galerij nummer 2. Deze sfeervolle winkel is overdekt en er zijn veel leuke winkels en horeca naast Van Uffelen Almelo. Want naast onze sfeervolle kledingwinkel in Almelo vindt u hier ook een veelvoud aan andere winkels en horeca, dus ideaal voor een heerlijk middagje weg. U kunt met de auto komen, de fiets of het openbaar vervoer. In onze winkel staan onze deskundige en vriendelijke collega’s voor u klaar om u in het nieuw te steken en met een goed gevoel én een goede outfit naar huis te laten gaan! Onze winkel in Almelo is rolstoel toegankelijk. 

Damesmode bij Van Uffelen Almelo

Voor de dames hebben we in Almelo een veelzijdige collectie aan damesmerken opgesteld. Voor de klassieke dames hebben we bijvoorbeeld Betty Barclay, Brax en Taifun. Dit zijn allemaal merken die elk seizoen een nieuwe modieuze collectie uitbrengen, maar daarbij ook de kwaliteit bieden waar zij al jaren voor staan. De collectie van Expresso zijn elk seizoen weer tot in de puntjes uitgedacht: modieus maar toch ook veelzijdig. Omdat al hun thema’s worden uitgewerkt met gelijksoortige namen is het heel eenvoudig om de items te combineren omdat elk thema haar eigen stijl. Onderling combineren is natuurlijk ook goed mogelijk, bijvoorbeeld met de fijne basics van Opus.

Herenmode bij Van Uffelen Almelo

Ook herenkleding is prima te verkrijgen bij onze mooie winkel in Almelo. Klassieke merken zoals Brax, State of Art voor een mooie spijkerbroek met overhemd of een heerlijk warme winterjas van Tenson. Ook verkopen we het merk Tommy Hilfiger met mooie shirts, truien en broeken voor de modieuze man. Graag iets aparts? De overhemden van A fish named Fred zijn dan ook altijd een goede keuze: leuke drukke prints en een mooie aansluitende pasvorm.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

 
Bij onze winkel in Almelo kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.