Amersfoort

≪ terug

Adresgegevens

Hellestraat 18
3811 LL Amersfoort
Tel. 033-4610471
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 033-4610471 of maak online uw afspraak. 2e Paasdag geopend van 13.00 - 17.00

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Amersfoort

Van Uffelen Amersfoort is gevestigd in het gezellige winkelcentrum Sint Jorisplein Shopping. U vindt ons aan de Hellestraat 18. Naast Van Uffelen vindt u in dit winkelcentrum ook veel andere winkels en leuke horeca en daarmee is een bezoek aan dit winkelcentrum echt een uitje. Het winkelcentrum is op meerdere manieren te bereiken. Uw auto parkeert u snel en veilig in het Q-park Sint Jorisplein, waarna u direct het winkelcentrum inloopt. Ook met het openbaar vervoer is het centrum eenvoudig te bereiken en bent u binnen 10 minuten bij onze kledingwinkel Amersfoort! Daar staan we voor u klaar om u in het nieuw te steken, onder het genot van een kopje koffie. We hebben een lift in onze winkel in Amersfoort.

Damesmode bij Van Uffelen Amersfoort

De dames kunnen in onze kledingwinkel in Amersfoort terecht voor de mooiste dameskleding! We verkopen mooie klassieke merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Taifun. Deze merken bestaan allemaal al lang en dat is niet zonder reden: ze staan ook al jaren garant voor kwaliteit die toch steeds vernieuwend is. Hetzelfde gaat ook zeker op voor het merk Gardeur: dit merk heeft  al jaren de mooiste en beste spijkerbroeken in allerlei pasvormen maar toch net even aangepast op de trends van vandaag de dag.
Voor een modieuze look hebben we ook merken zoals Marc ‘O Polo, B.Young, Geisha, Opus en Expresso. Stuk voor stuk merken die altijd met de tijd meegaan en elk seizoen weer een verfrissende en vernieuwende collectie neerzetten.

Herenmode bij Van Uffelen Amersfoort

Ook voor herenkleding kunt u meer dan goed terecht in onze winkel in Amersfoort! Ook voor de heren verkopen we Gardeur en net als bij de dames staan de spijkerbroeken van Gardeur garant voor kwaliteit met een moderne twist. Ook verkopen we merken zoals State of Art, PME, Vanguard en No Excess. Mooie, constante merken waarvan u kwaliteit kunt en mag verwachten. Voor de moderne man verkopen we ook merken als Tommy Hilfiger en Hugo Boss. 

Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Amersfoort kunt u betalen met Fashion Cheque 

Van de kledingwinkels Amersfoort heeft onze Van Uffelen Amersfoort de complete mix! 

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.