Apeldoorn

≪ terug

Adresgegevens

Hoofdstraat 134
7311 BA Apeldoorn
Tel. 055-5214394
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 21:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:30

Extra openingstijden

zondag 30 augustus 2020 13:00 17:00
zondag 6 september 2020 13:00 17:00
zondag 27 september 2020 13:00 17:00
zondag 4 oktober 2020 13:00 17:00
zaterdag 31 oktober 2020 13:00 17:00
zondag 1 november 2020 13:00 17:00
zondag 29 november 2020 13:00 17:00
zondag 6 december 2020 13:00 17:00
zondag 27 december 2020 13:00 17:00

Elke eerste en laatste zondag van de maand koopzondag van 13.00 - 17.00 uur

Van Uffelen Apeldoorn

Van Uffelen Apeldoorn is gevestigd in de sfeervolle binnenstad van Apeldoorn aan de Hoofdstraat 134. In de binnenstad van Apeldoorn vindt u een aangename mix van cultuur, horeca en natuurlijk winkels waaronder Van Uffelen Apeldoorn. U kunt uw bezoek aan onze kledingwinkel in Apeldoorn dan ook heel goed combineren met andere leuke activiteiten en er zo een gezellig middagje uit van maken. Er zijn meerdere parkeergarages in de binnenstad, waardoor u altijd dichtbij kunt parkeren en ook uw fiets kunt u in diverse bewaakte fietsenstallingen veilig wegzetten. U kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer komen, net wat handig is voor u. We heten u dan ook graag welkom in onze winkel onder het genot een heerlijk kopje koffie. Zo wordt een (of twee) nieuwe outfit uitzoeken met onze hulp wel erg leuk! Onze winkel is rolstoelvriendelijk en heeft een lift zodat u eenvoudig door de winkel kunt navigeren. Tot gauw! 

Damesmode bij Van Uffelen Apeldoorn

We verkopen dan ook een veelvoud aan mooie merken! Voor de dames hebben wij in onze mooie en gezellige winkel bijvoorbeeld de merken Taifun, Gardeur en Gerry Weber. Stuk voor stuk allemaal mooie klassieke merken die al jaren staan voor vernieuwende kwaliteit: elk seizoen steken zij hun toppers weer in een ander jasje zodat u altijd kwaliteit heeft maar wel met een moderne touch. Iets moderner maar net zo mooi is het merk Expresso. Zij brengen elk seizoen een aantal lijnen uit en binnen die lijnen vindt u alle stukken die u onderling prachtig kunt combineren tot een stijlvolle outfit. Ook zeer veelzijdig is het merk Opus, met mooie basics om uw look mee te maken of mee af te maken. Ook de moderne, jonge dames zullen goed kunnen slagen bij Van Uffelen Apeldoorn. Geisha brengt elk seizoen weer een mooie collectie uit voor de moderne vrouw, net zoals B-Young. Helemaal met de tijd mee? Steekt u zich dan in het nieuw met Tommy Hilfiger voor dames. 

Herenmode bij Van Uffelen Apeldoorn

Ook de heren bij ons hun hart ophalen. Ook voor de heren verkopen wij Hattric en Gardeur: mooie broeken van een geweldige kwaliteit met een moderne touch. Voor de iets stoere heer hebben we ook mooie spijkerbroeken van PME en Vanguard. U maakt uw outfit helemaal af met mooie schoenen van Van Lier of Rehab. Voor de moderne heren verkopen wij ook de mooie kleding van Hugo Boss en Tommy Hilfiger, denk bijvoorbeeld aan een mooie slim fit polo of een overhemd. In de winter kunt u bij deze merken ook goed slagen voor een stijlvolle jas, zoals een gewatteerde jas of een wollen mantel. 


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Apeldoorn kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.