Deventer

≪ terug

Adresgegevens

Lange Bisschopstraat 29-33
7411 KH Deventer
Tel. 0570-614473
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag 13:00 17:00
U kunt bij ons terecht voor winkelen op afspraak. Bel ons op 0570-614473 of reserveer online uw afspraak.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen.

Van Uffelen Deventer

Van Uffelen Deventer is gevestigd aan de Lange Bisschopstraat 29 en is een van de winkels in het gezellige centrum in Deventer. Winkelen in het centrum van Deventer is plezierig en gezellig, dus breidt uw bezoek aan Van Uffelen Deventer ook zeker uit met een hapje en een drankje aan een van de gezellige restaurants en horeca. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze veilig en voordelig parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Vanaf daar bent u zo bij ons in de winkel, waar wij voor u klaarstaan met een eerlijk advies en een goede kop koffie.

Damesmode bij Van Uffelen Deventer

In onze kledingwinkel in Deventer verkopen we een mooie brede collectie aan allerlei merken voor dames. Zo kunnen de dames met een klassieke stijl hun hart ophalen bij merken zoals Gerry Weber, Taifun, Betty Barclay en Brax. Deze merken brengen elk seizoen nieuwe collecties uit waarbij zij niet afwijken van hun basis: uitstekende kwaliteit met een eigentijdse twist. Voor een modernere stijl kunnen onze dames terecht bij Expresso, Geisha en Opus. Elk seizoen brengen zij collecties uit naar de laatste trends en bovendien zijn deze collecties ook altijd afgestemd op goed onderling kunnen combineren. Voor een extra modieuze maar ook leuk geprijsde look is Vila ook altijd een goede optie. Op zoek naar een goede spijkerbroek? Wij verkopen ook de shaping modellen van Levi’s.

Herenmode bij Van Uffelen Deventer

Ook voor de heren verkopen wij Brax: mooie spijkerbroeken van constante kwaliteit en altijd met een kleine moderne twist. Omdat Gardeur met vaste modellen werkt kunt u daarom altijd kiezen voor uw favoriete model maar daarmee ook altijd bij de tijd zijn. Ook de spijkerbroeken van PME en Vanguard zijn altijd een goede optie voor diegenen die graag een wat stoerdere maar toch ook goede spijkerbroek willen aanschaffen.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 
 
  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Deventer kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.