Eindhoven

≪ terug

Adresgegevens

Heuvel Galerie 211
5611 DK Eindhoven
Tel. 040-2443208
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag 12:00 17:00

Van Uffelen Eindhoven

Van Uffelen Eindhoven is gevestigd in het gezellige winkelcentrum de Heuvel aan de Heuvel Galerie 211. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Eindhoven en hier vindt u naast onze kledingwinkel ook een veelvoud aan andere leuke winkels, horeca en vermaak! Naast uw bezoek aan Van Uffelen Eindhoven is er dus meer dan genoeg te doen, dus kom zeker langs om er een leuke middag van te maken. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ook parkeren kunt u eenvoudig en luxe doen in de parkeergarage direct onder het winkelcentrum. U bent vanaf daar zo bij onze winkel, waar wij u welkom heten met een goede kop koffie en u onder toeziend oog in het nieuw steken!

Damesmode bij Van Uffelen Eindhoven

Voor de dames hebben we een ruime collectie aan merken voor alle smaken en stijlen. Voor de klassieke dame in stijl hebben we bijvoorbeeld Betty Barclay, Gerry Weber en Taifun. Elk seizoen staan zij weer garant voor tijdloze kwaliteit met een moderne touch zodat u er toch altijd goed mee voor de dag kunt komen. Voor wie op zoek is naar mooie basics van goede kwaliteit kan ook goed terecht bij merken zoals Opus en Comma. Voor een modieuze look gaat u voor Tommy Hilfiger, Geisha of Expresso.

Herenmode bij Van Uffelen Eindhoven

Ook de heren worden bij ons stijlvol in het nieuw gestoken. De broeken van Brax of Meyer zijn ideaal voor de iets klassieke heer die eigentijdse kwaliteit verwacht en verlangt. Met merken zoals Tommy Hilfiger en A fish named Fred wordt uw look gelijk een stuk eigentijdser en gedurfder! Voor wie liever iets meer basic gaat, hebben we ook de mooie merken PME, Vanguard en No Excess. Hiermee kunt u eigenlijk nooit fout gaan!


Maatregelen COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen: 

  • Wij werken met aangepaste openingstijden.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.


Bij onze winkel in Eindhoven kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.