Gouda

≪ terug

Adresgegevens

Kleiweg 65
2801 GC GOUDA
Tel. 0182-516595
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
U kunt contact met ons opnemen voor Winkelen op afspraak. Bel ons op 0182-516595 of reserveer uw afspraak online.

Maatregelen rondom het Coronavirus bij Van Uffelen

12 januari 2021 - Tijdens de persconferentie van Premier Rutte op 12 januari 2021 zijn de reeds geldende lockdown en daarbij horende maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Hierdoor moeten wij hierdoor als niet-essentiële winkels nog langer onze deuren gesloten houden. Uiteraard blijft onze webshop wel gewoon 24/7 voor u beschikbaar met diverse leuke acties en zijn wij u graag van dienst. Ook onze collega's van de klantenservice staan op de gebruikelijke tijden én service voor u klaar, voor vragen over uw webshop bestelling maar natuurlijk ook voor andere vragen. 

Van Uffelen Gouda

Van Uffelen Gouda is een kledingwinkel gevestigd aan de Kleiweg in Gouda, een prachtige winkelstraat in het centrum van Gouda. Gouda heeft een rijke historie die ver terug loopt en de Kleiweg is dan ook een van de oudste straten in het centrum van Gouda. Het centrum heeft meerdere parkeerterreinen en drie parkeergarages waar u uw auto kunt parkeren. Het centrum van Gouda is deels autoluw, dus op de fiets of met het openbaar komen is ook altijd een goed idee. In onze kledingwinkel in Gouda staan onze deskundige collega’s voor u klaar om u in het nieuw te steken onder het genot van een lekker kopje koffie en een goed gesprek. Want, service staat bij ons hoog in het vaandel!

Damesmode bij Van Uffelen Gouda

In onze winkel in Gouda verkopen wij een mooie selectie aan damesmode. Voor zowel jong als klassiek zijn er meer dan genoeg keuzes. De kleding van Brax is altijd een goede keuze wanneer het aankomt op dameskleding. Al sinds jaar en dag staat Brax garant voor een prachtige pasvorm en een mooie basis voor iedere outfit. Bovendien verkopen we in Gouda ook de vrolijke jurkjes van Smashed Lemon, echte toppers voor het warmere weer! Ook Geisha is een zeer populair merk, en u vindt het bij ons of u nu op zoek bent naar een mooie Geisha top of voor een Geisha jurk gaat.

Herenmode bij Van Uffelen Gouda

Uiteraard slagen de heren ook prima bij ons! Met tijdloze merken zoals State of Art en Gardeur worden heren ook met het grootste gemak in het nieuw gestoken bij ons. Voor de iets stoerdere man hebben we ook een mooie herenmode collectie van Vanguard en PME Legend. Voor een formelere gelegenheid of voor het werk hebben wij ook de prachtige overhemden van Ledub voor de heren.


Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Naar aanleiding van het aangescherpte advies van het RIVM dragen wij in de winkel een mondkapje voor uw en onze veiligheid. Graag verzoeken wij u ook een mondkapje te dragen wanneer u één van onze winkels bezoekt.
  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. 
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. 
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.


Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Gouda kunt u betalen met Fashion Cheque


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.