Goes

≪ terug

Adresgegevens

Lange Vorststraat 6-8
4461 JP Goes
Tel. 0113-217269
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 13:00 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 21:00
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:30 17:30

Extra openingstijden

zondag 30 augustus 2020 13:00 17:00
zondag 27 september 2020 13:00 17:00
zondag 25 oktober 2020 13:00 17:00
zondag 29 november 2020 13:00 17:00
zondag 27 december 2020 13:00 17:00

Van Uffelen Goes

Van Uffelen Goes is gevestigd in het gezellige centrum van Goes aan de Lange Vorststraat 6 – 8. In het centrum van Goes vindt u veel winkels in allerlei categorieën en veel leuke horeca voor een heerlijk middagje. Onze kledingwinkel in Goes is op allerlei manieren eenvoudig te bereiken. U kunt met de auto komen of met het openbaar vervoer: u kunt eenvoudig de bus of de trein nemen. Ook fietsen is een goede optie in het prachtige Zeeland. We heten u graag welkom in onze gezellige winkel in Goes met een heerlijk kopje koffie en een goed en eerlijk advies.

Damesmode bij Van Uffelen Goes

De dames kunnen in onze kledingwinkel hun hart ophalen met veel mooie merken. Voor de klassieke dames hebben we merken zoals Betty Barclay, Gerry Weber en Taifun. Elk seizoen weer brengen zij mooie collecties uit die staan voor tijdloze kwaliteit maar ook een moderne touch hebben. Ook verkopen wij het mooie merk Expresso, dat elk seizoen met meerdere collecties kom in mooie kleurthema’s. Hiermee vindt u dan ook altijd wel iets naar uw smaak. Ook voor een moderne en modieuze look kunt u goed terecht bij ons met merken zoals Marc ‘O Polo, B.Young en Opus. Maak uw look helemaal af met een mooie tas van Bulaggi!

Herenmode bij Van Uffelen Goes

Ook voor de heren hebben we een mooie ruime selectie met allerlei merken. Voor de klassieke heren hebben wij bijvoorbeeld mooie broeken van het merk Brax of een goede winterjas van het merk Tenson. Voor net even anders dan anders kiest u voor de overhemden van A fish named Fred. Liever een klassieker overhemd? Ledub heeft veel kleuren en dessins. Voor een mooie en ook stoere spijkerbroek kunt u bij ons ook terecht voor de spijkerbroeken van PME en Vanguard. 

Maatregelen rondom COVID-19
Wij snappen dat winkelen tijdens het Coronavirus net even anders is dan normaal. Door het nemen van een aantal veiligheidsmaatregelen zorgen wij dat uw veiligheid en die van onze collega's tijdens het winkelen wordt gewaarborgd. Zo hebben wij onderstaande richtlijnen opgesteld, die wij nauwlettend volgen:

  • Wij hanteren een maximum voor wat betreft het aantal aanwezige personen in onze winkel. Door middel van het uitdelen van plastic kaartjes, die na gebruik worden gereinigd, weten wij hoeveel personen er in onze winkel zijn. Zo zorgen wij constant voor een veilige omgeving. Wij vragen uw begrip voor een eventuele wachttijd.
  • Als onze medewerkers maar enige vorm van klachten en/of symptomen vertonen, blijven zij thuis. Wij verzoeken u als klant bij lichte (verkoudheid)klachten overigens hetzelfde te doen.
  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden, waarbij wij met stickers bij onder andere paskamers en de kassa extra duidelijk de afstand aangeven.
  • Betaal bij voorkeur met pin of creditcard, in plaats van contant. Onze apparaten worden na elk betaling gereinigd.
  • Heeft u alleen contant geld? Wissel dan het geld uit zonder handcontact.
  • Onze medewerkers hebben geen fysiek contact met onze klanten. Wij kunnen hierdoor helaas niet helpen met aankleden of kleding afspelden.
  • Onze medewerkers wassen geregeld hun handen.
  • Op verzoek zijn handschoenen verkrijgbaar. Onze medewerkers zullen deze, indien bepaalde situaties dit vereisen, ook dragen.

Wij verwelkomen u dan ook graag in één van onze winkels om in alle veiligheid te winkelen en bieden u met al onze energie en passie de service die u van ons gewend bent. Echter, zoals aangegeven gaat dat voor de komende periode in een iets aangepaste vorm.

Bij onze winkel in Goes kunt u betalen met Fashion Cheque

≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.